Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka se nadzor
Povratak na članak

Policija je utvrdila da su Velikogoričanke prekršile Zakon o zaštiti životinja, na redu je veterinarska inspekcija

Pas je trčao cestom uz automobil, zavezan na lajnu koju je držala ruka pružena kroz prozor. Je li riječ i o kaznenom djelu odlučit će Državni inspektorat

Komentari 3

DJ
djordje
02:51 02.08.2020.

Sve istitucije uposlite jer ovo je doista teški kriminal, nemojte slučajno inspekcije slati u domove za starije, nemojte njih slati u gradske uprave,nemojte njih slati u stožere stranki..jer to je manje bitno......

VL
TA
Tarabam
00:02 02.08.2020.

prvo oduzeti psa da se vlasnik ne iživljava na njemu radi kazne koa treba biti drakonska. Maksimalna kazna. da , bio bi dobro da ih se testira na droge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.