Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKEMON LUDILO

Policija, hitna 
i HGSS bez intervencija zbog Pokemona

Pokemon GO
Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL
1/5
22.07.2016.
u 10:30

Ipak, policija poziva na oprez, osobito u prometu

I dok iz različitih dijelova svijeta stižu šokantne snimke lovaca na Pokemone koji u želji da ih skupe sve riskiraju i vlastite živote, u Hrvatskoj za sada takvih slučajeva nema. Iz Hitne pomoći, HGSS-a i policije za Večernji list potvrdili su da nije zabilježen nijedan događaj ili problematična situacija vezana uz igru Pokemon Go.

– No, s obzirom na pošast koja vlada kad je riječ o toj igri i to da je stigla na hrvatsko tržište, kao i neke europske policije upozoravamo da nije riječ o bezazlenoj igri – poručili su iz policije.

Ipak, potaknuti slučajevima u SAD-u u kojem su zabilježeni incidenti u prometu ili u BiH u kojoj su građani ulazili u minska polja, iz policije pozivaju građane da poštuju Zakon o sigurnosti prometa na cestama i da ne ugrožavaju zdravlje i sigurnost sebe i drugih.

Također upozoravaju na mogućnost ugrožavanja ljudskih života i ozljeđivanje penjanjem na tornjeve i krovove zgrada te mole da se ne ulazi u minski sumnjiva područja i sl. 

>> 'Potrošio sam 60 sati na igricu': Zla sestra poigrala se s pasioniranim igračem Pokemona, šala nije dobro završila

Komentara 4

Avatar Volture Team
Volture Team
12:28 22.07.2016.

Kuda ide ovaj svijet...

AN
anonimus00
12:48 22.07.2016.

Idiocracy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije