Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuće

Policija demantirala pokušaj otmice djeteta u Osijeku: "Nema kaznenog djela"

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
25.03.2023.
u 11:15

Društvenim mrežama širi se upozorenje roditeljima na navodni pokušaj otmice dječaka u osječkom naselju Retfala. Policija je zaprimila dojavu i izlaskom na mjesto događaja nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, kažu iz PU osječko-baranjske

Uznemirujuća poruka širi se društvenim mrežama, a njome se upozorava roditelje na navodni pokušaj otmice dječaka u osječkom naselju Retfala. Podijeljena je i fotografija tamnog BMW-a stranih registarskih oznaka, kao i dvojice mlađih muškaraca sa šiltericama. Navodi se kako su to "dvojica od pet počinitelja pokušaja otmice". Objava se brzinom munje proširila internetom, a reagirala je i policija, koja umiruje javnost.

- Poštovani, možemo potvrditi da je policija zaprimila takvu dojavu. Izlaskom na mjesto događaja i provedenim izvidima nisu utvrđeni elementi kaznenog djela - kaže Kristina Vukojević Rac, policijska službenica za odnose s javnošću PU osječko-baranjske.

VIDEO: Deveti dan žestokog prosvjeda u Francuskoj: Ljuti građani blokirali prometnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije