Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA ČINI LOPOVA

Policajci osiguravali mjesto provale, pa ukrali novac koji su lopovi odbacili

grad Pula
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
28.12.2019.
u 12:45

Prema optužnici, njih se dvojica terete da su bili na očevidu teške krađe koju su istog dana u 3.45 počinila dvojica nepoznatih počinitelja.

Prilika čini lopova. Vjerojatno je to bila misao vodilja dvojice policajca  u dobi od 39 i 25 godina koji su sada optuženi za tešku krađu koju su počinili dok su osiguravali mjesto na kojem je počinjeno kazneno djelo!

Optužnicu je protiv njih podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Puli, a tereti ih se da su tešku krađu počinili 9. listopada 2018. između 05,08 i 05,15 sati na području turističkog speleološkog lokaliteta Jama Baredine (općina Nova Vas). Prema optužnici, njih se dvojica terete da su bili na očevidu teške krađe koju su istog dana u 3.45 počinila dvojica nepoznatih počinitelja.

Naime, ti su počinitelji eksplozivom u zrak dignuli bankomat u sklopu supermarketa u Taru. Novac su stavili u improviziranu vreću koju su napravili od plahte, a dok su bježali, jedan od počinitelja je odbacio tu vreću u kojoj je bilo 106.900 kuna.

Dvojica sada optuženih policajca osiguravala su mjesto događaja, a dok su im kolege bile u potjeri za počiniteljima uzeli su vreću s novcem, koji su zadržali za sebe.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:16 28.12.2019.

Za primjer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije