Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRČAO NA CESTU

Policajac pokraj Slavonskog Broda službenim vozilom udario dječaka (7)

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
11.09.2018.
u 18:50

Odmah nakon nesreće pozvao je Hitnu, a kako bi dijete što prije dobilo liječničku pomoć, zajedno s roditeljima ga je unio u policijski automobil te ga prevezao u susret vozilu Hitne.

Do prometne nesreće u Starom Slatiniku u kojoj je u utorak poslijepodne teško ozlijeđen sedmogodišnji dječak kada je na njega naletio policijski automobil došlo je kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, utvrđeno je očevidom Županijskoga državnog odvjetništa.

Do nesreće je došlo u 16:30 sati u Starom Slatiniku mjestu u sklopu općine Brodski Stupnik. Očevidom Županijskog državnog odvjetništva utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je dječak počeo neoprezno prelaziti kolnik, te je tada na njega naletjelo policijsko vozilo, izviijestila je u utorak navečer glasnogovornica Policijske uprave (PU) brodsko-posavske Kata Nujić.

Odmah nakon prometne nesreće, policijski službenik i dječakovi roditelji prebacili su dječaka u policijsko vozilo i krenuli prema bolnici u Slavonskome Brodu kako bi dječaku što prije bila pružena liječnička pomoć.

Policijski službenik je bio u neposrednom kontaktu s djelatnicima Hitne službe, s kojima su se susreli u Slobodnici. Tom prilikom dječaka su preuzeli zdravstveni djelatnici, a nakon ukazane hitne liječničke pomoći, zadržan je na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskome Brodu.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
SamoMalo
20:35 11.09.2018.

Otkazale mu kocnice - potvrdio VL.

OB
Oblivion
21:07 11.09.2018.

Prvo pravilo u pružanju pomoći je da se unesrećeni ne pomiče previše ako mu život nije direktno ugrožen. Stavljajući dijete u auto mogao je samo pogoršati ozljedu npr. napukao kralježak i tokom podizanja migao do kraja puknuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije