Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDALJEN IZ SLUŽBE

Policajac osumnjičen za obiteljsko nasilje, povredu djetetovih prava, prijetnje...

Sanjin Strukic/PIXSELL
23.08.2021.
u 15:12

Ne precizira se gdje je i kada počinio djela za koja se sumnjiči

Policajac (29) udaljen je iz službe nakon što je prijavljen za obiteljsko nasilje. Splitska policija nije bila previše detaljna, no naveli su da ga se sumnjiči za  više djela, odnosno za nasilje u obitelji, povredu djetetovih prava, nanošenje ozljeda članovima obitelji  te da je prijetio većem broju osoba.

Ne precizira se gdje je i kada počinio djela za koja se sumnjiči, no navedeno je da je udaljen iz službe zbog toga te da će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak. Osim disciplinskog po svemu sudeći ga čeka i kazneni  postupak jer su njegove kolege provele kriminalističko istraživanje nad njim, nakon čega ga vjerojatno čeka dovođenje pred suca istrage Županijskog  suda u Splitu.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Golub danima bio zaglavljen u oluku zgrade, spasili ga vatrogasci

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:46 23.08.2021.

To je jedan od onih koji ne nedavno u Zagrebu plesao Žikino kolo.

BR
Breoxs
16:49 23.08.2021.

ajmo reći istinu. Policajce vrlo strogo kažnjavaju. Kada su župan ili ministar nasilni prema ženama nikome ništa. Suci sa Županijskog suda u Osijeku svaki mjesec dobivaju plaću u iznosu od 10.000 kuna i tako će biti još 7-8 godina , do pravomoćne presude i otkaza, a ovog će policajca ekspresno izbaciti iz službe, zatvoriti na 1 godinu i 6 mjeseci. Ne podržavam nasilje, samo kažem.

Avatar marela
marela
15:44 23.08.2021.

Ja bi da se iz sluzbe udalji i policajac čije dijete zlostavlja stanare zgrade,jer se u njega kao policajca ne moze imati povjerenja jet ne zna obuzdati svoje dijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije