Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kradljivac

Pokušao ukrasti novac za humanitarne svrhe, ali na ovo nije računao

kradljivac
Foto: Screenshot
1/2
02.12.2018.
u 17:02

Mladi lopov je zbog pokušaja krađe osuđen na 16 tjedana zatvora

Britanska policija objavila je snimku kradljivca koji je iz trgovine Subway pokušao ukrasti kutiju s novcem za humanitarne svrhe, a kojeg je jednim potezom zaustavio slučajni prolaznik.

Joshua Starkey (23) je sada osuđen na 16 tjedana zatvora jer je 25. ožujka ušetao u Subway na željezničkoj postaji u engleskom gradu Hullu te s blagajne otrgnuo kutiju u koju se prikupljao novac za britansku Organizaciju za zdravlje srca.

Kutiju je ukrao zajedno s lancima te pobjegao iz trgovine, no u njegovom naumu spriječio ga je slučajni prolaznik i to u jednom potezu.

Vidio je kako lopov trči s kutijom s novcem te mu je podmetnuo nogu dok je prolazio kraj njega. Kutija mu je ispala, no nastavio je bježati bez nje, a prolaznik ju je podigao s poda i dao djelatnici koja je trčala za lopovom. Kradsljivac je kasnije identificiran i uhićen, a kako je izgledao pokušaj krađe pogledajte u videu:

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:45 02.12.2018.

ahahahaaa, zno sam. cim sam procito jutros u daily mailu rekoh sam sebi ovo ce Lubina okacit na vecernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije