Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi

Pokušaji šireg okupljanja sve su manje vjerojatni: Nova raslojavanja u klubovima desnih stranaka

08.03.2023.
u 10:20

U DP-u su shvatili da bi ih narušeni odnosi s Mostom i Hrvatskim suverenistima mogli koštati na parlamentarnim izborima

Komentara 2

GO
goran2hr
11:36 08.03.2023.

Nije potrebno ujedinjenje desnice, nego dogovor o - zajedničkom izlasku. Na temelju broja glasova na posljednjim izborima, svako bi trebao dobiti određen broj na zajedničkim listama, a dalje bi bilo na preferencijalnoj odluci birača. Nisu desne stranke jedne drugima problem ni konkurencija. Nego je problem HDZ, fake "desnica", koja zbog tradicije, neznanja i naivnosti, poput crne rupe usisava glasove kršćanske domoljubne desnice, a onda iduće 4 godine radi protiv nje. Dogovoriti se trebaju DP, Suverenisti, te Odlučnost i pravednost gđe Krišto. Eventualno još netko, ali ne i MOST (kojeg se treba kloniti).

TI
Tinček
12:50 08.03.2023.

Baš ste svi političari slični. Malo bi bili demokratični ali sve dok to nekome odgovara. DP je postao duboki prdac i dalje tonu. Osim pojedinaca, svi skupa ste za ništa. Imamo jednu partiju i AP a vi se dalje cijepajte jer niste ništa bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije