Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLJEDE

Pokušaj ubojstva u Zadru: Nakon verbalnog sukoba nasrnuo nožem na 41-godišnjaka

Šibenik: Policija zaustavljala vozačice i dijelila im ruže povodom Dana žena
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.06.2021.
u 09:36

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju. 

Sumnjiči ga se da je u srijedu 09. lipnja oko 22 sata na gradskom predjelu Bulevar u Zadru, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, nožem nasrnuo na 41-godišnjaka

Tom prilikom 41-godišnjak je zadobio tjelesne ozljede te mu je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zadar gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Komentara 2

PL
posten_lopov
11:03 11.06.2021.

Decki se zabavljaju.

SN
sasa.novak.58
10:01 11.06.2021.

Današnja mladež...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije