Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NITKO NE SHVAĆA OVO'

Pokolj u Americi: Uhićen 43-godišnjak, u kući pronađeno petero ubijenih ljudi

Foto: SARA STATHAS/REUTERS/PIXSELL
27.04.2020.
u 23:14

- Nitko ne shvaća ovo. Zašto se to dogodilo, zašto je to napravio, svi imaju brojna pitanja - rekao je za Sentinel kapelan koji se molio s članovima obitelji.

Muškarac (43) je uhićen nakon što je u kući u američkom gradu Milwaukeeju pronađeno petero ubijenih ljudi. 

Policija je oko 10.30 sati dobila poziv u kojem netko govori da mu je obitelj mrtva. Čim su stigli na mjesto zločina, pronašli su petero mrtvih. Najmlađoj žrtvi je 14 godina, a najstariji ubijeni imao je 41 godinu. Gradonačelnik Milwaukeeja Tom Barrett rekao je na mjestu zločina da je jedno dijete preživjelo pokolj, a Milwaukee Journal Sentinel navodi da se radi o bebi koju je ubojica poštedio.

Policija je pronašla oružje i vjeruju da je napadač bio sam. Navodno se radi o Christopheru Stokesu (43) koji je prije pet godina pušten iz zatvora. Ranije su ga privodili zbog obiteljskog nasilja i zlostavljanja djeteta. 

Sve su žrtve bile povezane i istražuje se njihov međusobni odnos, prenosi 24 sata. Oko kuće se okupio velik broj ljudi.

- Nitko ne shvaća ovo. Zašto se to dogodilo, zašto je to napravio, svi imaju brojna pitanja - rekao je za Sentinel kapelan koji se molio s članovima obitelji.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:56 28.04.2020.

Bit ce toga sve vise i vise. USA je propala država, tamo je svatko drugi gladan kruha, uskoro Kanada gradi zid da spriječi usa migrante. Preko 40% stanovnika San Diega obratilo se bankama hrane prošlog mjeseca. Alarmantni izvještaji pokazuju da mrežama banaka hrane brzo nedostaje osnovne robe, jer 26 miliona ljudi u pet nedelja ostajebez posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije