Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječak kritično

Otac iskoristio bebu kao živi štit, četiri puta pogođena u glavu

Policija SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
15.11.2019.
u 19:09

Da stvar bude još i gora, otac (25) ranjenog je sina prvo odveo doma, a tek onda u bolnicu. Dijete je ostavio medicinskom osoblju i produžio dalje

Da neki ljudi doista nisu zaslužili biti roditelji dokaz je i otac 11-mjesečnog dječaka koji ga je iskoristio kao 'živi štit' dok se branio od dilera. Stravični incident se dogodio u Philadelphiji u SAD-u, a maleni Yazeem Munir Jenkins ranjen je s četiri metka u glavu, prsa i stražnjicu te se nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

Da stvar bude još i gora, Nafes Monroe (25) ranjenog je sina prvo odveo doma, a tek onda u bolnicu. Dijete je ostavio medicinskom osoblju i produžio dalje, prenosi Daily Mail.

Šef Odjela za umorstva filadelfijske policije Anthony Voci izjavio je novinarima da ovo nije prvi puta da je Monroe vodio sina u kupovinu droge, a cijeli se incident dogodio zato što je 'brižni otac' pokušao ilegalne substance platiti lažnim novčanicama.

- Koristio je krivotvorene novčanice kako bi kupio drogu znajući da dileri polude kada im netko pokuša podvaliti lažni novac. Kada se to dogodilo, došlo je do nasilja - kazao je Voci.

Policija je priopćila da je uhitila oca koji je osumnjičen za pucnjavu i pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar nisam..robot
nisam..robot
20:04 15.11.2019.

To me podsjeca na vremena kada su neki krezavi junaci gazili svoje civile da spase svoje umokrene gacice.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
20:36 15.11.2019.

Nafes Monroe i njegov sin Yazeem Munir su amerikanci isto ko Hrvati ovaj mali u Međimurju što je općio s majkom a Kajtazi ni glasa bar onako reda radi

DU
Deleted user
21:09 15.11.2019.

Nafes Monroe - očito "garavi" pa ne čudi ovakvo ponašanje... čari multikultija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije