Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidira za Guinnesa

Pogledajte Neodoljivu Hrvatsku, najveći katalog na svijetu

neodoljiva hrvatska
Foto: Vedran Tolić
1/7
18.02.2014.
u 10:45

Impozantan katalog širine 1398 mm, visine 1650 mm, težine 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira opisuje najvažnije vrednote Hrvatske.

Pred mnogim uglednicima, suradnicima i medijima održalo se predstavljanje najvećeg kataloga na svijetu kandidiranog za Guinness World Record.

Impozantan katalog širine 1398 mm, visine 1650 mm, težine 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira opisuje najvažnije vrednote Hrvatske, od identiteta i gospodarstva do posebnih oblika turizma, pod nazivom Neodoljiva Hrvatska i predstavlja svojim sadržajem potpuno novo, moderno poglavlje u promidžbi Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije ali i države zanimljive za poslovne investicije.

U prostoru najljepšeg vidikovca u Zagrebu, na 17. katu The Westin Zagreb hotela, autor i voditelj projekta, Sunčana Matić iz agencije LUX, atraktivan katalog je okupljenom mnoštvu s ponosom predstavila kao 100% hrvatski proizvod. Istovremeno, naznačila je početak predstavljanja projekta u Hrvatskoj, šetnjom Muzejima Hrvatskog Zagorja.

Najveći katalog na svijetu razvijan je kao projekt neovisno tri godine, na sadržaju je radilo pedesetak stručnih autora, udruga, vrhunskih fotografa i dizajnera. Iznimno zahtjevna faza tiska i dorade, tehnološki međunarodno konkurentan proces, odrađen je fuzijom hrvatskih tiskara FED i Offset NP GTO. Katalog je prilikom predstavljanja pažljivo pregledan i dokumentiran za potrebe potvrde u kategoriji najvećeg kataloga na svijetu, Guinness World Record direkcije u Londonu.

>>Krenuo tisak original hrvatskog proizvoda, najvećeg kataloga na svijetu - u Hrvatskoj!

>>Katalog o Hrvatskoj - za Guinnessovu knjigu rekorda

Foto: Vedran Tolić

Komentara 2

Avatar Becarina
Becarina
13:42 18.02.2014.

Drugi ministar i druga uprava ..To je ono sto treba policiji .

Avatar drug tito
drug tito
16:01 18.02.2014.

Ogroman je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije