Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virtualne izložbe

Pogledajte najbolje fotografije posljednjeg desetljeća

Pixsell slavi: Deset godina snima za vas
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
04.04.2018.
u 14:01

U Pixsellu znaju zašto se kaže da jedna fotografija govori više od tisuću riječi.

Pixsellovi fotoreporteri su uvijek tamo gdje nastaju vijesti. I već čitavo desetljeće te vijesti oplemenjuju fotografijama a posljednjih godina i video isječcima. U Pixsellu znaju zašto se kaže da jedna fotografija govori više od tisuću riječi. Snimali su Pixsellovi profesionalci i lice i naličje Hrvatske, i poplave, i požare, i političare, krimilance, uspješne gospodarstvenike, sreću zbog uspjeha, tugu zbog tragedija...

Da bi što većem broju ljudi približili one najbolje, najzanimljivije i najatraktivnije fotografije u Pixsellu će tijekom sljedećih 12 slavljeničkih mjeseci organizirati virtualne izložbe. Te će se izložbe moći pogledati na www.pixsell.hr i na stranici posvećenoj obljetnici Pixsella.

Među ostalim teme izložbi bit će: svjetske glazbene zvijezde, smiješna strana politike, najbolji hrvatski sportaši, uhvaćeni čarobni trenuci, poznati turisti na Jadranu, mi smo za pravicu – borci za ljudska prava, borba protiv bijesa prirode, velikani koji su nas napustili, hrvatska nogometna reprezentacija, najbolji portreti... Svaka izložba imat će 30-ak najboljih fotografija. I, vjerujte, nije ih nimalo lako izabrati između stotina i tisuća odličnih uradaka Pixsellovih profesionalaca.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije