Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u karlovcu

Mladić bez vozačke vespom se zabio u automobil i poginuo

Poginuo 26-godišnji vozač mopeda
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
23.10.2018.
u 09:35

Vozio prebrzo i bez dozvole, pao i zabio se u automobil

Kobno je, nažalost, završila vožnja na mopedu 26-godišnjeg Karlovčanina. On je, naime, u ponedjeljak oko 19.30 sati doživio prometnu nesreću u karlovačkom naselju Selce. Po podacima karlovačke policija koja je završila istragu, do tragedije je došlo na raskrižju Kapeličke i Sisačke ulice.

Policija je utvrdila da je 26-godišnji Karlovčanin vozio prebrzo, da je zbog neprilagođene brzine pao s vespe karlovačkih tablica na kolnik te je zajedno s vespom udario u automobil karlovačkih tablica kojim je upravljao 40-godišnjak.

Od siline udarca, 26-godišnjak je preminuo, dok je vozač automobila zadobio lakše ozljede. Utvrđeno je i da vozač vespe nije imao dozvolu za upravljanje mopedom.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:38 23.10.2018.

ni dozvola ti ne pomaže ako voziš prebrzo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije