Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6. izbor Večernjeg lista
Povratak na članak

Poduzetnik Nenad Bakić Večernjakova osoba godine

Ove godine u online glasanje uključio se najveći broj Večernjakovih čitatelja, a žiri je odlučio nagraditi ulaganje u budućnost djece i Hrvatske

Komentari 8

JU
juma
11:53 02.03.2017.

Gospodinu Bakiću čestitke na nagradi. Intervju pažljivo pročitati, jer jako dobro analizira stanje našega društva. Zašto nema više ovakvih članaka, umjesto onih koja je starleta zapalila internet svojom golotinjom, koji razmaženi sportaš ima novi automobil ili onih političkim ekstremima koji šire kaos i beznadje?

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:36 02.03.2017.

Gospon Bakić, naklon do poda. Prvenstveno na viziji i entuzijazmu. Puno ljudi bi se pitalo: što mi to sve uopće treba? Teško je uspjeti na Balkana, gdje je destrukcija najveća vrlina.

VL
HO
Hotspot
10:29 02.03.2017.

bilo je i boljih kandidata...

VL
ST
stefj
16:02 02.03.2017.

Ajd napokon da nije neki političar ili novinar. Bakić je napravio nešto konkretno i korisno te među predloženima definitivno zaslužuje nagradu. Šteta što nisu prikazani rezultati glasanja...

VL
DU
Deleted user
15:29 02.03.2017.

Znaci , ima Hrvatska kvalitetnih ljudi, ali mediji pisu radije o tracevima , politici i ko je vise like dobio na Instagramu. no. Isto tako , ono što je naša boljka jest da mislimo kako smo u svemu najbolji.

VL
NA
narod1
21:57 02.03.2017.

Ova STEM inicijativa je prilično promašena, pogotovo na Balkanu, ali Bakić je inteligentan i sposoban čovjek. Iako u poslu i nema puno milosti prema konkurentima što je ustvari normalno. Portal MojPosao je odlično vodio i prvi prisilio oglašivače da plaćaju znatan novac za objavljivanje natječaja. Prije toga nitko nije htio platiti ništa na Internetu. Svaka čast, nagrada je otišla u prave ruke

VL
DU
Deleted user
10:00 02.03.2017.

Kako je prošao borac protiv kriminalno koruptivne hobotnice doktor Zlatko Hasanbegović ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.