Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZNAM DA TEŠKO ŽIVIŠ'

Juričan snimio Todorića kako se vozi u luksuznom autu: 'Podržavam tvoje kukanje'

Ivica Todorić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
14.01.2020.
u 19:38

Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu, napisao je.

Za tešku siutaciju u kojoj se nalaze Ivica Todorić i njegova obitelj, razumijevanja ima Dario Juričan koji mu je podršku uputio preko svoje Facebook stranice 'Želim biti Milan Bandić predsjednik RH'.

- Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu. Ja kao jedini kriminalac u ovoj zemlji podržavam tvoje kukanje na TV-u i kako onda nakon toga nježno furaš ovu mečkicu po gradu. Može ti se, Ivice, samo rokaj - poručio je Juričan.

Inače, prije tjedan dana Todorić je dao intervju za RTL u kojem je otkrio kako on danas živi. 

- Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju - kazao je Todorić i dodao da se njegova kćer dok ga nije bilo 'snalazila jadna da preživi'.


 

Ključne riječi

Komentara 70

DE
derin
20:14 14.01.2020.

Živi u od dvorcu od koliko 50 milijuna eura ili više, kćer mu krstari u jahti, voza novog Mercedesa i kuka. Kriv mu Plenković jer mu nije dao 2,3 milijarde naših novaca za pola godine da izdrži, onda bi opet tražio.

HA
Hagar
20:05 14.01.2020.

Jurican pomalo postaje legenda ove države, ali i šire. Konačno da se netko posveti i objasni i najglupljem primitivizam i jad ovog društva

Avatar sv.ilija
sv.ilija
20:05 14.01.2020.

Treba ga žaliti isto koliko je i on žalio nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije