Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB SE NASTAVLJA

Podolnjak: Ima li Čehok dva lica, poput boga Janusa?

'za varazdin... 25.05.2007....varazdin.... parking...robert podolnjak snimio darko gorenak'
'gorenada'
18.01.2011.
u 18:35

Čehok odvraća da Podolnjak samo potvrđuje njegove tvrdnje da Gradsko vijeće može raspravljati, ali ne i utjecati na poslovanje gradskih tvrtki

Nastavlja se prepucavanje između varaždinskoga gradonačelnika Ivana Čehoka i vijećnika Roberta Podolnjaka.

- Gradonačelnik kaže da Vijeće “nije institucija koja bi mogla raspravljati o poslovanju neke tvrtke, ali to bi se moglo dogovoriti.” Hrvatski sabor raspravlja o poslovanju trgovačkih društava od posebnog državnog interesa. Gradonačelnik je i zastupnik u Saboru. Ima li on, poput boga Janusa, dva lica, jedno za Sabor, a drugo za Varaždin - pitao je Podolnjak, inače profesor ustavnog prava, odmah poslije Čehokove presice.

Čehok je promptno odgovorio da Podolnjak samo potvrđuje njegove tvrdnje da Gradsko vijeće može raspravljati, ali ne i utjecati na poslovanje tvrtki, jer Sabor raspravlja po zakonu, ali ne postoji zakon po kojemu bi Vijeće raspravljalo o gradskim tvrtkama. No, dodaje, nema ništa protiv takve rasprave na sjednici Vijeća.

Komentara 2

BR
brainiac
18:57 18.01.2011.

Izbacio bih iz naslova \'boga\' i slovo j.

PI
prava istina
19:28 18.01.2011.

Tko je za što odgovoran?! Kad je u Čehokovom resoru djelatnica navodno napravila nezakonitu imovinsku korist Čehok je našao za opravdanje kao odgovorna osoba da je dovoljno da ju je on prijavio a da je ona sama kriva!! No, dobro je poznato da se odgovara i po \"zapovjednoj odgvornosti\". Ona odležala i to je ok, a on samo imao tasta i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije