Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA OSUMNJIČENIH
Povratak na članak

Podignute kaznene prijave zbog bombardiranja Gospića

Osumnjičenici su znali da će napad avio bombama prouzročiti i razaranje objekata koje koriste civili, a pored navedenog napadom je nastala materijalna šteta na zgradama Dječjeg vrtića i Dječjeg dispanzera, javlja policija.

Komentari 15

Avatar anti_komunist
anti_komunist
10:01 23.01.2019.

malo ste uranilu drugovi iz dorh a , pa tek je proslo 27 godina.......cemu zurba a i koalicijski partner bi se mogao naljutiti.....

VL
Avatar navijač
navijač
10:14 23.01.2019.

Da nije Penave , ne bi ih ni sad optužili kao i ostalih 99%.

VL
BO
Bo
09:58 23.01.2019.

2077 poshumno osuđen za bombardiranje Gospiča. Da nije žalosno bilo bi smjšno. Dobrojutro Hrvatska,!

VL
RO
Rope22
10:49 23.01.2019.

Optužena gamad nakon višegodišnje istrage, više nije dostupna.Kao da je netko pomislio da su dostupni.Protiv dostupne četničke gamadi, koja je radila nezamislive zločine, ne podižu se optužnice.Fuj.

VL
MA
matijagubec
11:39 23.01.2019.

Imali ikakvog smisla nakon skoro 30 godina podnijeti kaznenu prijavu protiv ljudi koji ni nisu u Republici Hrvatskoj. Zar je našem pravosudstvu trebalo toliko godina za podnijeti kaznenu prijavu... I ako ikad ih uspijemo dovesti u Hrvatsku na sud trebacetrebace nam jos nekoliko godina. Pa opet koliko godina ce trebati da se osude? Pa opet koliko puta se mogu žaliti? Koliko novca če se potrošiti iz državnog proračuna za ništa. Jer oni nikad neče završiti u zatvoru jer ce prije toga biti na groblju.

VL
KO
koki
10:28 23.01.2019.

Pa nemojte tako drugovi. Okrenimo se buducnosti. Ne zivite bre u proslosti. Pa bilo je bre zlocina sa obe strane bre. Svatko ko nosi pusku ce da Ubija. znamo mi Ustase, oni ce i da kolju i treba da see ubiju i iskorene. A kad ih poubijamo i u jame bacimo opet se povampire i opet treba da ih koljemo i u jame bacamo dane kolju srpsku nejac i nu progone srpske starce zene i nejac sa vekovnih srpskih krajeva

VL
OK
okvals54
10:47 23.01.2019.

Sto.su ga ovi bre ubrzali,tek je rat zavrsio,nismo se jos bre oladili.Proslo je samo 27 godina,a niste to jos istrazili.Tuzba na ono, rekla,kazala,bre.VLnista ne pisete o sudjenju Aci Vasiljevicu u "Oseku".To javnost kao ne zanimaRadi se bolje receno ofarsi od sudjenja.

VL
OK
okolo
12:52 23.01.2019.

brzo ce eu izbori, parlamentarni..pa i vesna je onomad pjevala..moja hrvatska..zoki barjakom mahao..što košta kaznenu prijavu podnijet..neki ih imaju 20, pa i dalje delaju, pa i dalje rovare, "informišu i dezinformišu"

VL
MA
matijagubec
11:41 23.01.2019.

Sigurno treba pravnicima jos novca iz državnog proračuna. Hvatajte i sudite onima koji vam se šeču po Vukovaru i smiju u lice ženama koje su silovali i njihovoj djeci...

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:29 23.01.2019.

Zbog tih par napada za vrijeme Oluje? A gdje su optužnice za napad u rujnu 1991. koji je bio početak višegodišnjeg razaranja Gospića, nakon Vukovara drugog najrazorenijeg grada u Hrvatskoj ?

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
11:02 23.01.2019.

Ma treba pokazati da se nešto i radi u svezi ratnih zločina! Zanimljivo je da se optužnice podižu protiv onih koji su van Hrvatske ili onih koji su umrli, a nemaju niti jedan dokaz i razloga za podizanje optužniaca protiv onih koji se i dan danas nalaze u Hrvatskoj?! Podigli optužnicu protiv dvije osobe, kao da su dvije osobe razarale Gospić, a opis optužnice da su bombardirali grad i da nisu razmišljali da će oštetiti civilne objekte, pa njima je i bila namjera da i tamo kao i u Vukovaru kompletan grad sravne sa zemljom, a ne da su ti objekti koletarlne žrtve!

VL
VJ
vjekoslav44
12:35 23.01.2019.

Jos jedna od blamaza toboznjeg DORHa... Muka mi je od tih propalih,,pravnika" koji rade po nalogu politike i nikome ne odgovaraju za opstrukciju Prava i njihov nerad!!!

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
14:30 23.01.2019.

E, ali glavno da je DORH bio dovoljno agilan pronaći i optužiti Norca što je obranio Gospić, i sud osuditi ga, naravno. Glavno da institucije rade svoj posao.

VL
MA
matijagubec
11:57 23.01.2019.

Troši se novac iz proračuna koji je itekako potreban sirotinji i penzionerima koji sastavljaju kraj s krajem. Kopaju po smeču jer nam je država pokradena i navodno nema novca da im pomogne. A imaju novca da nakon 25 godina sude nekomu za koga ni neznaju jel uopče živ i gdje se nalazi. Zašto se taj novac ne potroši na otvaranje novih radnih mjesta, pomozimo našoj djeci da nemoraju napuštati djedovinu, za koju smo se borili!!!

VL
DU
Deleted user
16:21 23.01.2019.

Kako sam rodbinski vezan uz Liku, tj Gospić prolistao sam jednom neke službene papire..... pa još 1992. su bile napisane prijave protin srpskih zapovjednika topništva, konkretno nekog Potkonjka rodom iz Ličkog Čitluka... i nikome ništa.... izvlače bez veze neke tužbee da ljudima zamažu oči... u Barletama su PRVO obnovili srpske kuće ( miješano selo) pa onda hrvatske... a upravo su tamo domaći četnici ubili ljude ( obitelj Župan) i ubacili tijela u zapaljene im kuće.... nema pravde, jarani moji....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.