Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krijumčarenje droge
Povratak na članak

Podignuta optužnica protiv Prnjata i još osmero ljudi zbog kokaina od 300.000 eura

U optužnici se predlaže produljenje istražnog zatvora protiv svih okrivljenika

Komentari 5

DU
Deleted user
12:19 06.03.2019.

Torcidaški odvjetnik nagovještava da će primjenjivati znani poučak sa splitskog suda - za maloprodaju ide drakonska kazna, ali za veleprodaju se prođe lišo... A tolika količina kokaina se može podići jedino viljuškarom, znači da ide pod drugu rubriku odnosno naricatt će majke "gramaša" kasnije u splitskom dnevnom listu, da vidi ovoga, nije ga ni taklo, a mog sina osudilo na dvi godine.

VL
ZV
Zvonimir0987
12:08 06.03.2019.

pa kud već sad, pa nije prošlo ni 4 godine , što maltretirate poštene ljude "??"

VL
DU
Deleted user
12:07 06.03.2019.

Pa ništa od slučaja kada ga zastupa specijalizirani advokat. Pomalo će slučaj u zaborav ili zastaru. Oprobana receptura. Vrhovni ili Ustavni sud i tako će ukinuti svaku presudu nepovoljnu za osumnjičenika u ovom slučaju Uglavnom kod nas postoji uhodana šablona.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:16 06.03.2019.

Ako mu je Pavasović odvjetnik " nema mu spasa " !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.