Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Počela utrka za subvencionirane stambene kredite

Naslovnica
Foto: VL
04.09.2018.
u 00:03

Kupci subvencioniranih stanova ove će godine iz proračuna dobiti 40-ak milijuna kuna državnih subvencija

Za razliku od prošle godine, kada su bankari kampirali pred Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) te su u prvih sat vremena predali gotovo tisuću zahtjeva klijenata za subvencionirane kredite, drugi krug subvencija krenuo je ležernije.

U ranim jutarnjim satima bankari su u ponedjeljak ujutro dostavili 60-ak zahtjeva, najviše Privredna banka Zagreb, a potpredsjednik Vlade i ministar Predrag Štromar početak predaje zahtjeva popratio je riječima da dolaze sretni dani za više od dvije tisuće obitelji.

Kupci subvencioniranih stanova ove će godine iz proračuna dobiti 40-ak milijuna kuna državnih subvencija i, ako se ostvare ministrove procjene, u rujnu će klub subvencioniranih građana brojiti oko 4500 kupaca.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Zagreb: 10 crnih točaka na kojima se u pola godine dogodilo 648 nesreća

>>Novi vjetrovi: Biskup Uzinić počeo demontažu klerikalizma u hrvatskoj Crkvi

>>Učenik Dominik: Veselim se informatici, ali me strah hoću li sve to naučiti

>>Prva žrtva virusa Zapadnog Nila u RH: Samo u srpnju i kolovozu zaraženo je 26 osoba

Foto: VLm

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar siva_sova
siva_sova
06:28 04.09.2018.

40 miljuna za proračun je jako mala sitnica, ali dosta da će se plenki hvaliti da pomažu mladima. Smatram da nije fer da netko dobije, a netko ne, iskreno mogo bi uzeti ove pare ali muka mi je da bii mi za par godina netko od okalnih adezeovaca mogao predbaciti da mi je adeze pomogao u životu dok ću nešto tražiti ili se buniti.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
08:48 04.09.2018.

Utrka. Ovo mi sliči nedavnom podizanju raspoloženja u Zagrebu zbog utakmice s YB. Naime cilj je prodati tih 1000 stanova i spasiti banke od propasti. A tko sve to treba platiti?

DO
domagoj1492
01:57 04.09.2018.

Čuj ovu budalu -“ počela utrka !”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije