Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Star Wars' zastupnica

Pobunjeničke snage grupiraju se i u središtu Carstva. Među njima je Hrvatica Ruža Tomašić

Ruža Tomašić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
05.01.2016.
u 16:28

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić svoje Facebook prijatelje počastila je snimkom u stilu uvoda u filmove Star Wars.

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić svoje Facebook prijatelje počastila je snimkom u stilu uvoda u filmove Star Wars, ali s ozbiljnom političkom porukom. 

Tako u snimci Ruže Tomašić uz popularnu glazbenu podlogu debelim žutim slovima na crnoj podlozi pojavljuje se tekst s naslovom "2016. – Godina pobunjenika".

"Carske snage pripremaju nove preporuke, izvješća i rezolucije kojima žele dodatno smanjiti ovlasti država članica EU, dokinuti im suverenitet i pretvoriti ih u obične pokrajine u velikom Europskom carstvu. 

Migrantska kriza rasplamsala je sukob između dvije razne upravljanja pa države članice sve češće uzvraćaju udarac. Pobunjeničke snage grupiraju se i u samom središtu Carstva, Bruxellesu, spremne na odlučni boj za nacionalne države i decentralizaciju Europe. 

Među njima je i Hrvatica Ruža Tomašić...", stoji tekst u snimci koju je na svom Facebook profilu postavila hrvatska eurozastupnica.

 
2016. u našoj galaksiji

[KONZERVATIVIZAM SE BUDI] Hoćete li i vi sa mnom među pobunjenike ili pristajete na to da eurofederalisti Hrvatsku pretvore u običnu pokrajinu u velikoj europskoj državi?

Posted by Ruža Tomašić on 5. siječnja 2016

>>'Isti liječnik vodio mi je trudnoću i nikad nije bilo čekanja'

>>Tomašić nepristojnom izrekom usporedila Karamarkovu i Milanovićevu koaliciju

Komentara 79

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:48 05.01.2016.

Kad Vesna vidi Ružu, ko vrag tamjana..

Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:42 05.01.2016.

bravo za ruzu.

KA
kajinx
17:15 05.01.2016.

Uvijek domoljub Ruža Tomašić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije