Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GONG:
Povratak na članak

'Plenkoviću, i Karamarko je morao otići zbog Povjerenstva!'

Premijer Plenković opasno relativizira odluku Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa u slučaju Zdravka Marića i Martine Dalić, mada se, dok nije došao na čelo stranke, snažno zalagao za integritet i transparentnost, kažu u GONG-u

Komentari 15

VI
VisAVis2
14:15 05.12.2018.

Karamarko “pao”, a bio je u pravu!!!

VL
GU
Gustirna
14:39 05.12.2018.

Sada bi udbasi prebacili na pojvjerenstvo...kao nisu ga oni maknuli jer je udbu i njezine medije planirao lustrirati...ali ga je udbaski most izdao samo da ne bi odgovarali za aferu "grizli"..

VL
LU
Lujo123
16:03 05.12.2018.

zbrisali ste moj komentar - istina vam smeta!

VL
DU
Deleted user
13:52 05.12.2018.

Samo ga maknite što prije da manje štete napravi.Hrvatskoj državi i hrvatskom narodu.

VL
RI
rightside
19:14 05.12.2018.

naravno,no karamarku nije bio cilj devastirat stranku,nego bas suprotno,, a anemicni se nikako neda dok ne "napravi put" da hrvatskom opet sigurno ne zavlada lijeva struja,,no mislim da mu taj plan gubljenje vremena,,))))

VL
AG
Agricola
14:02 05.12.2018.

Ovi iz GONG-a uvijek nešto o transparentnosti popuju, a sami nemaju obraza da kažu koliko novaca oni dobijaju od Sorosa za svoje subverzivno djelovanje protiv Hrvatske. GONG je vjerojatno ljut na Plenkovića zato jer ovaj ne dopušta daljnju detuđmanizaciju, aa pogotovo ne da im prođe onaj prijedlog izmjene izbornog zakona kojeg nisu sami mogli izgurati pa ga guraju preko Željke Markić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.