Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenkovića sad čeka bitka s Tomaševićem, novim šefom oporbe

Nova ljevica ima ambiciju upravljati cijelom Hrvatskom. Stoga možemo očekivati i nova savezništva – i na ljevici i na desnici

Komentari 16

GL
Glavica
09:20 17.05.2021.

Pupovac savjetnik Plenkovica suti nema ga nigdje propao u zemlju

VL
TT
TTjac
11:48 17.05.2021.

30 godina teške pljačke neobrazovanih, primitivnih malograđana i čobana, teško je unazadilo ovaj narod i državu. Mi smo na dnu dna u vječitoj borbi za zadnje mjesto, gori čak i od do nedavno najgorih europskih država. Predmet smo sprdnje i primjer neuspjeha kojim se plaše svi narodi koji još nisu stekli neovisnost (Katalonci, Škoti i sl.). Ipak, novi vjetrovi daju nadu da ovaj narod može tisuću puta bolje, uz uvijet da eliminira parazitsku gamad iz politike. Istinski domoljubi mrze kradezeovsku bagru, njihove podrepne muhe i koje kakve maloumne pokrete gnjida uzgojenih u kradezeovskom laboratoriju zla, jer ovaj narod nema većih neprijatelja od navedenih.

VL
JO
jorgen
08:55 17.05.2021.

Čovjek mora biti politički nepismen ili u najboljem slučaju neinformiran ako tvrdi da HDZ danas ima ikakve odlike desne stranke. Oni su po najblažoj definiciji neoliberalni centar, što Plenković redovito dokazuje kroz svoju vjernost Bruxellesu i njihovim svjetonazorskim djelovanjima.

VL
Avatar Idler
Idler
08:42 17.05.2021.

Ja bi prej rekel kak bude Milanović i dalj "šef" oporbe, stranka mu se raspala, a i ne trpi konkurenciju 😁

VL
DU
Deleted user
10:08 17.05.2021.

Tomašević - šef oporbe ? Oporbe kome ? Tomašević je zajednički projekt svojih bjelosvjetskih gospodara i predsjednika HDZ-a...

VL
PR
Pravednik69
09:33 17.05.2021.

Sve više hrvatskih građana shvaća da je ljevica bolja opcija od desnice...ovi desni kradu više nego ljevi i to zato jer je desnica zapravo ono najgorije što je otišlo od ljevice...nekad su svi bili ljevica pa su u jednom trenutku sve lopine oformile desnicu pod maskom patriotizma i jbg....

VL
SI
SinoviOluje
09:30 17.05.2021.

Plenkovic je radikalni ljevicar mason....MOZEMO je zajednicki projekt Soros-Plenkovic-SDP..... Cilj izbora - dovesti radikalne ljevicare na celo Zagreba.....u reziji Plenkovica

VL
IK
ikbmibm
22:10 17.05.2021.

Tomašević je svjestan da mora biti pragmatičan, kao njegova njemačka pokroviteljica bez obzira na svoje ljevičarsko-aktivistički status. U suprotnom Plenković će mu bit kost u grlu.

VL
BR
brandogdjejemarija
13:40 17.05.2021.

SDP polako i neumitno odlazi u povijest. HDZ je slomio desnicu.

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:30 17.05.2021.

Bitka...rat....obracun...osveta....teror....odmazda...Sve su to rijeci koje se svaki dan cuju u nekadasnjim bratskim drzavama Hrvatske sa Balkana...ali i u hrvatskoj sve cesce....nazalost! :-(( Maligni utjecaj te bivse brace na Hrvatsku postaje sve jaci!

VL
BT
buzz.tokupa
09:22 17.05.2021.

...sadasnji HDZ je MRSA bakterija, ne hrvata, nego cijelog drustva Sto god MRSA bude vise grizla, prije ce nam se otvoriti oci, ma sto, pa tek je 30 gof. proslo, ... samo !!!

VL
DH
Dinko Horvat
09:38 17.05.2021.

Treba imat kila za Plenkovića. Tomašević je nešto obečao i sad to treba radom pokazati. Plenković ima konstantu rada i rješavanja problema za razliku od ostalih stranak. Nadajmo se da ovo nije kobi sa svim dosad platformama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.