Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOKUSIRAN NA PREDSJEDNIČKE IZBORE

Plenkovića pitali može li ga Karamarko ugroziti: 'Kad dođu unutarstranački izbori, onda ćemo igrati te utakmice'

Sjednica Savjeta Vlade za Hrvate izvan Hrvatske
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
09.11.2019.
u 11:50

Nisam to vidio, ali svaki član HDZ-a može sudjelovati na unutarstranačkim izborima - rekao je Plenković odgovarajući na pitanje kako gleda na objavu Karamarka.

- Očekujem pobjedu Kolinde Grabar Kitarović - kratko je odgovorio predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u Varaždinu na novinarsko pitanje o današnjem predstavljanje programa Zorana Milanovića. A kako gleda na objavu Tomislava Karamarka "vidimo se na unutarstranačkim izborima"?

- Nisam to vidio, ali svaki član HDZ-a može sudjelovati na unutarstranačkim izborima - rekao je. Misli li da ga Karamarko može ugroziti?

- Imamo sada drugu zadaću, a to su predsjednički izbori, kad dođu unutarstranački, onda ćemo igrati te utakmice - odgovorio je Plenković.

Komentara 6

JA
Jazo
12:42 09.11.2019.

Jedino koga on može srusit je samog sebe

NO
Nordik
12:20 09.11.2019.

Jel to onaj koji je srušio sebe i svoju vladu?

DU
Deleted user
12:01 09.11.2019.

Karamarko ne moze ugroziti ni Miru Bulja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije