Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Zagorju
Povratak na članak

Plenković u Tuheljskim Toplicama: Vlada u radu ima četiri ključna stupa

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković je bio na skupu bivših polaznika Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta koja se u Tuheljskim Toplicama održava u sklopu dvodnevne Konferencije župana gradonačelnika i načelnika općina iz redova HDZ-a

Komentari 4

FE
fefellerunt
10:53 12.10.2019.

Koliko je plenkoviću stalo do ove države najbolje se vidi po njegovim ministrima tipa Čorić, Divjak, Kujundžić , koji geldaju kako što više opteretiti proračun i otežati život običnim ljudi9ma kkao bi paraziti što više uživali

VL
RP
rpzagreb
14:34 12.10.2019.

Ako su etablirani članovi brkić, škaro, kujunđić, kuščević, žalac, đakić i slični onda je sve jasno kakvi su im moralni i stranački kriteriji. Kada tu dodamo jednog bandića kao njihovg važnog partnera, sve skupa vodi u primitivizam i zaostalost.

VL
DU
Deleted user
22:45 11.10.2019.

Žao mi je tog čovjeka koji je dosada najviše napravio za Hrvatsku. Toliko napada i s lijeva i s desna, od medija, koalicijskih "partnera", gramzivih sindikata, pa i iz vlastite stranke. Skidam mu kapu i želim puno uspjeha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.