Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANSKI DVORI

Plenković se sastao s Tahirijem, obećao nastavak pomoći Kosovu

Zagreb: Premijer Plenković primio potpredsjednika Vlade Republike Kosova Besnika Tahirija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
23.11.2020.
u 12:43

Premijer Plenković istaknuo je kako postoji prostor za daljnji razvoj gospodarskih odnosa, te da će Hrvatska nastaviti aktivno pomagati Kosovu na europskom putu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je u ponedjeljak u Banskim dvorima potpredsjednika Vlade Republike Kosova, Besnika Tahirija.

Susret, koji je potvrdio kvalitetne bilateralne odnose dvije države, bio je prigoda za razmjenu mišljenja o aktualnoj situaciji na Kosovu i u susjedstvu. Premijer Plenković istaknuo je kako postoji prostor za daljnji razvoj gospodarskih odnosa s Kosovom u brojnim područjima, te da će Hrvatska nastaviti aktivno pomagati Kosovu na europskom putu.

Bilo je riječi i o daljnjoj borbi protiv pandemije COVID-19 i mogućnostima da Europska unija pomogne s osiguranjem cjepiva Kosovu i drugim državama jugoistočne Europe.

 

>> VIDEO U Zagrebu su krenula brza i besplatna testiranja na koronavirus: Već jutros građani su pohitali na 12 lokacija za testiranje

Ključne riječi

Komentara 3

SN
snicl
12:45 23.11.2020.

Pljenković

RU
Rubikon
13:46 23.11.2020.

Svaka čast Ademiu i Ceku generalima sa kosova no u sukobu na kosovu Hrvate je nebi vjerovali čuvala Srpska vojska

ZB
zbisko
13:27 23.11.2020.

Da li Kosovu uopće treba pomoć jedne neuspješne zemlje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije