Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmetanje vatre

Plenković: Odgovorni za požar trebaju biti privedeni pravdi

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
28.07.2019.
u 23:02

Plenković je svim vatrogascima koji su gasili požar zahvalio na požrtvovnosti te dodao kako je cijeli sustav kvalitetno funkcionirao, pri čemu je najviše bitno da nije bilo žrtava

Premijer Andrej Plenković izjavio je u nedjelju navečer u Dubrovniku, komentirajući uhićenje osobe osumnjičene za izazivanje velikog požara u Šibensko-kninskoj županiji, kako je bitno da svi koji su odgovorni budu privedeni pravdi.

Plenković je svim vatrogascima koji su gasili požar zahvalio na požrtvovnosti te dodao kako je cijeli sustav kvalitetno funkcionirao, pri čemu je najviše bitno da nije bilo žrtava.

– Požar je bio velik i imali smo nekoliko ozlijeđenih vatrogasaca kojima želim brz oporavak. Nije bilo većih šteta po kuće i gospodarske objekte. Angažirani su, uz vatrogasce iz Šibensko-kninske i susjednih županija, i Hrvatska vojska te je sustav jako dobro reagirao usprkos veličini požara i jakom vjetru – rekao je hrvatski premijer.

Ključne riječi

Komentara 6

DV
dvorskaluda
08:15 29.07.2019.

Naravno; svi koji se ogriješe o zakone, koji nanose štetu općem dobru...Pa tako i ministri i članovi vlade,gradski vjećnici,dožnosnici itd. koji pogoduju sebi,kumovima,rodijacima i sl. Svi koji sebi i drugima "slažu" natječaje,imenovanja,izmjene GUPova i PUPova,i sve ostale po-vlastice

PO
pomorac1
12:53 29.07.2019.

Kako intelektualna izjava - privesti pravdi. Ali sa čime i kojim zakonima. Još nisi dao ostavku.

LA
larala
09:04 29.07.2019.

odgovorni za požare su već odavno trebali biti u zatvoru a, ne na slobodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije