Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROVINSKA REFORMA
Povratak na članak

Plenković o prijedlogu inicijative 67 je previše: Postignut je balans, za sam rok kriv je SDP

Istaknuo je da je rok od 67 godina za umirovljenje u zakonu koji je trenutačno na snazi napravila Vlada SDP-a. "Tada, ne sjećam se da je itko organizirao niti demonstracije, niti referendum", dodao je predsjednik Vlade.

Komentari 2

RI
rimac444
20:49 19.09.2019.

"Komunjare na aparatima. Plenki im je opet dopustio da si daju autogol."

VL
MA
Markos
19:00 19.09.2019.

1. Plenkovićeva vlada je nabila cifru 67 (SDP-jev prijedlog), 2. komunjare se fino napalile, da će sada fino izmanipulirati narod i kroz taj referendum srušiti vladu koja jadne tera da rade do 67. godine. 3. U pregovorima sa sindikatima see izbrusilo toćno ono što su htjeli da postignu sa reformom 4. Prihvatili sve prijedloge sindikata i ostavili jih bez gaća Neprocjenljivo, pametno! Bravo Plenković

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.