Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moratorij na kredite
Povratak na članak

Plenković: Nije realno beskrajno otpisivati obveze; Grbin: Licemjerno je docirati građanima bez posla

"Trebaju se plaćati računi i krediti, ne može država baš reći velika je globalna kriza i sad nitko više ništa ne može plaćati", dodao je Plenković

Komentari 4

DD
duda.dudica
16:18 16.09.2020.

Grbin i SDP dok su u oporbi - sve bi dali radnicima, a kada dođu na vlast ukinu doslovno sve, pa čak i božićnice i regres. Zbilja su se dokazali kao ljudi od riječi, nema šta...

VL
Avatar Šipo
Šipo
16:20 16.09.2020.

Opravdano je građanima u krizi dati novac, međutim nije opravdano zaboraviti na sve privatne obveze i ignorirati ih kao da ne postoje...o ovome se potpuno slažem sa Plenkovićem!

VL
RI
rimac444
23:11 16.09.2020.

Brojni radnici ne bi bili u blokadi niti bi država imala ovakve probleme da komunjarska gamad u 4 godine u idealnim uvjetima na čelu sa slučajnim nije u zadužila državu za 100 milijardi, da nije uništila 100 tisuća radnih mjesta,a, da nije raselila 100 tisuća mladih Hrvata.

VL
DU
Deleted user
17:39 16.09.2020.

Netko napravi ogroman dug na telefonu i to treba otpisati, je li to u redu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.