Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO NA GORUĆA PITANJA
Povratak na članak

Plenković: HDZ je spreman na izbore u svakom trenutku, a i ja osobno

Naglasio je kako je položaj Hrvatske u odnosu na onaj od prije tri godine je neusporediv.

Komentari 38

IN
instruktori
21:11 23.10.2019.

Dobro je i naglasio - položaj je neusporediv! Što je pozitivno Milanović napravio? Ukinuo raznorazne beneficije, pale su plaće, dodatno nas zadužio, nije se ni u Europi i svijetu baš proslavio! Plenkoviću samo jako

VL
VA
Vagabundo
21:07 23.10.2019.

Premijer koji je pokazao da zna voditi državu u pravom smjeru i to će nastaviti raditi još idućih 5 godina barem!

VL
MA
magdalenakristo
21:09 23.10.2019.

napravio je za ovu državu i narod više nego svi premijeri skupa! plaće rastu, javni dug se smanjuje, bdp raste, razvija se poduzetništvo, u međunarodnim vodama kotiramo vrlo dobro, ispunili smo pretpostavke za schengen, trebam li dalje nabrajti? zasluzio si dozivotni mandat

VL
Avatar Narod
Narod
02:31 24.10.2019.

Najvise su za izbore nesposobni gubitnici ispod izbornog praga. Narod glasa plan i program, sto neko nudi, napadati HDZ nije dovoljno - moraju dokazati da su bolji, NE znaju, Ne Mogu!!!

VL
ST
stefj
21:25 23.10.2019.

Plenković je previše usredotočen na makroekonomske pokazatelje, a premalo na reforme. A reforme treba raditi u državnom i javnom sektoru. Do sada su sve reforme išle prema privatnom sektoru u smisli fiskalne discipline i nabijanju parafiskalnih nameta da bi se osigurao posao ne samo državi, već i paradržavnim strukturama... Znači, sve što se radilo, radilo se za uhljebe, a kako vidimo, radi se i dalje... Na ljestvici konkurentnosti Hrvatska s popela zahvaljujući smanjenju duga i smanjenju kamata, dok su svi parametri vezani uz tržište i tržište rada lošiji nego prije. Najgore je stanje na tržištu rada i, standardno, stvari vezane uz državne i javne strukture... Pa pogledajte, za bilo što morate ići do javnog bilježnika, tamo dobijete koncem uvezene papire s pečatom i obaveznim popisom plavom kemijskom olovkom. Sada, da biste izdali račun, morate platiti FINA-i naknadu. Morate voditi koliko ste plina i goriva potrošili u kilama i to dostavljati radi nekih statistika. Morate se sada prijaviti u FINA-u kao vlasnik, mada ste već upisani u sudskom registru... To je nekakav napredak? To je samo uvođenje države i paradržave u apsolutno sve. I na svakom tom koraku dobili ste neki novi namet... I onda se netko čudi zašto raste udio poreza i parafiskalnog u BDP-u? Zašto imamo najveći udio poreza u proizvodnji u EU?

VL
VR
Vrac666
07:26 24.10.2019.

A Hrvatska je za bankrot spremna

VL
IB
iva.begovic
04:39 24.10.2019.

za razliku od medicinskog osoblja, učitelji, suci i još neke profesije, nisu zapošljivi izvan Hrvatske. Zato mi je uvijek čudno kada te profesije neučinkovitošću i s time povezanim neralnim zahtjevima, ugrožavaju proračun i stabilnost države. Liječnici, majstori, frizeri, vozači, skladištari, građevinari - njih nam nedostaje. A učitelja ćemo uskoro imati na svakog učenika po dva i na deset građana jednog suca i pet odvjetnika.

VL
CR
creastou
03:25 24.10.2019.

Imam osjecaj da je to pokušaj izgovora za ono što nas ceka....HDZ-ofci su spremni ici do totalnog uhljebljenja i propasti Hrvatske. Budite sigurni ..

VL
Avatar airbizz
airbizz
15:57 25.10.2019.

ne smije plenković na prijevremene izbore ili raspisati bilo kakav referendum jer će dobiti manju ocjenu od svojih gazda u briselu. treba se vratiti u eu, ali ga ocjena zabrinjava. ako ne privatizira zacrtano, ne zaduži nas za određenu sumu, prepusti demokraciju širem dijelu javnosti ili ne održi ovaj neoliberalni kurs cijeli mandat , neće mu bili lako.

VL
CR
creastou
03:23 24.10.2019.

Bit ce izbori !!!!!!!!........... Stvarnost je cinjenica da se neprestano povecava broj parazita u državi, odnosno onih koji žive na racun poreznih obveznika. U takvim okolnostima neminovno je novo zaduživanje ili rasprodaja strateških resursa, poput voda, šuma, poljoprivrednog zemljišta........ // / 75 miijardi $ duga koje neitko ne može vratiti / a bajke anemicnog premjera ne mogu popiti niti djeca male škole iz Vasinog Klobuka...

VL
NO
Nordik
10:15 24.10.2019.

Nakon što su preko savjetnika u Agrokoru mrknuli milijardu i pol spremni su za odlazak. Jel može tako...?

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:30 24.10.2019.

koliko god nisu moj izbor gledam realno i pošteno na ovu nastalu situaciju gdje svi traže od ove vlade povišice što nije moguče toliko dat jer bi tad opet trebalo negdje namaknuti svu tu silnu lovu a i napisao sam sam nek kunu saborskim zastupnicima i gradonačelnicima i bilo bi nešto love no opet bi se svelo na namete narodu stanovanje gorivo komunalije i slično što opet nbi bilo kako spada no najčudnije u svemu tom mi je da vrši vrdoljak pritisak i dušobrižnici iz sdpeja kako vele podržavamo sve to malo morgen gdje ste bili kad je prije trebalo dat nigdje nego ste još i skinuli svima i gledajuči sve to velim nikakve promjene ne bi bilo ida se ide na nove izbore i da vam mnogima bude po volji da vam se opet vrati kukurikanska vlada nema kruha treba namaknut lovu što opet čisto sumnjam da bi bili u stanju a hdz bi vam opet bil najača stranka dok opet postoji mogučnost da mnogi od ovih galamđija popuše bez filtera i ostanu bez fotelje moj narode nije u redu i kraj priče svi bi mi a i ja da nam nešto da više ali financija i stabilnost kune ne idu s željama nego s rastom gospodarstva što je kod nas sve u banani več odavno o tom se tu radi i po mom največi krivac su upravo sdp i hns koji mudruju i grade sebi pojedinci imiđ na tuđoj muci a ustvari su oni največi ili podjednaki krivci zasve ovo što je saddrugom došlo na naplatu

VL
Avatar airbizz
airbizz
15:57 25.10.2019.

ne smije plenković na prijevremene izbore ili raspisati bilo kakav referendum jer će dobiti manju ocjenu od svojih gazda u briselu. treba se vratiti u eu, ali ga ocjena zabrinjava. ako ne privatizira zacrtano, ne zaduži nas za određenu sumu, prepusti demokraciju širem dijelu javnosti ili ne održi ovaj neoliberalni kurs cijeli mandat , neće mu bili lako.

VL
KE
Kenobi
21:18 23.10.2019.

Ajme meni koliko sendvičara ovdje, tako ste nisko pali da se zadovoljavate sa sendvičem sa parizerom bez povrća, jeftino.

VL
AG
AA_gun
22:23 23.10.2019.

govori to sakriven ispod skuta pupovca

VL
BA
barbaizamerike
20:27 23.10.2019.

Radite za dobrobit naroda I drzave I cuvajte drzavne novce

VL
DU
Deleted user
21:14 23.10.2019.

Da, neusporediva je. Prije ste iznajmljivali apartmane, sad iznajmljujete Sabor.

VL
JK
ja-kan
21:00 23.10.2019.

Nemaš ti hrabrosti za izbore !!

VL
HD
HDZSDP
20:54 23.10.2019.

I mi smo spremni na izbore, Plenkoviću, i mi. I na Referendum.

VL
Avatar krile11
krile11
20:59 23.10.2019.

D&L...pa sto ih ne raspise onda

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.