Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI MEDIJI
Povratak na članak

Plavo-bijeli orden, crni fondovi i „masna“ provizija Hypa Sanaderu

Tjednik Profil piše o osovini četvorke Sanader –Stoiber – Haider – Martinz, koja je udarila temelje prodaji Hypo banke Bayerische Landesbank

Komentari 44

Avatar tomi2009
tomi2009
08:52 19.12.2010.

pokrenimo peticiju za zabranu rada zločinačke organicacije iliti HDZ-a

VL
HA
Harpoon
09:50 19.12.2010.

Taština,pohlepa i bahatost smrada iz Dugobaba su jako slični svemirskom prostranstvu, jer ne poznaju granice niti u vremenu niti prostoru.

VL
MA
Machak
08:47 19.12.2010.

Podsjećam da je g. Bajić i te godine bio ono isto što je sada.....

VL
OB
-obrisani-
00:01 19.12.2010.

Opet je Granic u prici...Mate, Mate postaces slavan.

VL
ST
standup
00:08 19.12.2010.

Snezána-bre,..a jel si to prepisala sa Interneta ??...slabo-prevodis´Duetsche-sprache...schwere-sprache....

VL
MI
miso
00:36 19.12.2010.

Draga Jadra, odmah se povuci i raspiši nove izbore. Hrvatska je u katastrofi s onima koji su je do sada vodili (ne možemo imati povjerenja niti u Tebe, iako se činiš smiona, ali preko stranke si duboko umočena). Za Spas Hrvatske (ZSH)!

VL
OO
onako_ovlaš
00:48 19.12.2010.

a sve se potkrepljuje ??? ha ha he ha

VL
OB
-obrisani-
00:50 19.12.2010.

Mala i bogata drzava sa toliko nesposobnih politicara, trebala je ostati u zajednici Jugoslavije.

VL
UB
ubojuboj
00:59 19.12.2010.

equinox idiote ne seri! mrš u srbiju!

VL
CH
chemica
01:13 19.12.2010.

E sad sam zbunjen. Tko je izdao nalog hrvatskoj tajnoj službi da \"isljeđuje\" hrvatskog premijera? On je to još bio 2007. godine. Postupala je samostalno? Apsolutno protuzakonito. Mimo bilo kakvog nadzora. Lijepo piše na stranici SOE: parlamentarni, stručni i građanski nadzor. I još sve po nalogu vrhovnog suda? Aha. Za čiji račun? Znalo se da je Ivo kriminalac pa se samo čekalo \"pravi\" trenutak da se s ovim izvještajem izađe u javnost? Dozvolilo se mafijašu da ostane na vlasti? To se zove postupanje u interesu vlastitog naroda? Ma možda jesmo hrpa kretena, ali odbijam povjerovati da bi izabrali kriminalca, samo da je ovaj izvještaj na vrijeme javno objavljen. Da su to učinili, ne bi nam sad domovina bila pred kolapsom. Ma mamu vam hebem ustašku i vama i vašoj \"državi\". Sva sreća, doći će kraj i ovom zlu.

VL
DU
Deleted user
01:28 19.12.2010.

Glasilo institucije koja je \"uvijek bila uz svoj hrvatski narod\", \"Glas koncila\", u svojoj silnoj brizi za hrvatske nacionalne interese, objavio je iz pera svojeg glavnog urednika don Ivana Miklenića uvodnik pod naslovom \"Odvraćanje pažnje\" - \"Zašto su još jednom marginalizirani bitni legalni i legitimni interesi hrvatskoga naroda?\'\" Taj \"ljubitelj svega hrvatskoga\", čovjek koji bez greške prepoznaje autentične hrvatske interese, ukazuje nama grešnicim da \"skandalozno uhićenje\" dvojice \"hrvatskih velikana\", dr Ive Sanadera i Tomislava Merčepa nije ništa drugo doli, paz\' sad, \"razaranje hrvatske državotvornosti\" i \"odvraćanje pozornosti od životnih pitanja\". Pritom se don Ivan poziva na činjenicu da je, ne lezi vraže, Sanaderu skinut imunitet, a Merčep uhićen baš na jedanaestu obljetnicu smrti dr Franje Tuđmana. Ta to onda ne može biti drugo nego doprinos \"detuđmanizaciji, koja ujedno znači i slabljenje, čak i razaranje hrvatske državotvornosti, smišljenim odvraćanjem pozornosti od Tuđmanova djela\". A što nam to don Ivan nudi kao životna pitanja kojima bi se hrvatski narod trebao baviti umjesto provođenja kaznenog postupka protiv osumnjičenih za teška kaznena djela? Pa prvo bi, prema vrlom don Ivanu, trebao veličanjem Tuđmana obilježiti obljetnicu njegove smrti, zatim se pozabaviti produktivnim poslom osuđivanja suda u den Haagu radi smanjenja kazne Veselinu Šljivančaninu, a potom svoju pažnju posvetiti novom grandioznom svehrvatskom projektu, političkom pokretu pod imenom Hrvatski rast – HRAST ... Vidite li vi, bezbožnici, kako pravi Hrvat, državotvorac pače, raspoznaje sve zamke u koje neuki hrvatski narod upada i kako neogrešivo raspoznaje sve vitalne interese hrvatskog naroda i bori se za njih, pa makar i samo pisanom rječju i makar samo kroz glasilo institucije koja je \"uvijek bila uz svoj hrvatski narod\". A vi umjesto da se bavite pobrojanim \"vitalnim životnm pitanjima hrvatskog naroda\", uhićujete hrvatske velikane \"bez dovoljnoga uzimanja u obzir svih okolnosti\". Sram vas bilo! :-)

VL
OB
-obrisani-
01:33 19.12.2010.

19.12.2010. u 00:59h ubojuboj je napisao/la: equinox idiote ne seri! mrš u srbiju! - Ja san Istrijan ! Istrijan je svatko onaj tko: -- Poštuje sve Istarske narodne skupine, njihove jezike, dijalekte i govore te njihove uzance i tradicije. --- Prihvaća njene kulture - naročito kulturu suživota. -- Djeluje, u granicama svojih mogućnosti i sposobnosti, za unapređenje Istre i za dobrobit njenih građana. Mi nismo Talijani, nismo Slovenci, nismo Hrvati -> mi smo Istrijani, i imamo elemente više naroda Istra počiva na tekovinama antifašizma

VL
JP
jadranko primorac
02:54 19.12.2010.

equinox, sijecas ki se JL ,cujovo,rea,hordor,jadranko. Vrijeme brzo prolazi, a u Finskoj jos brze nego kod nas u Hrvatskoj. Dali jos volis homoseksualce? Crkvu u Hrvata i Hrvatsku si mrzio iz dna duse. Ja cekam tvoje komentare u Vecernjem ii usporedi cu sa tvojim komentarima kroz protekle dvije godine. Budu li komentari isti prikazat cu ih paralelno moglo bi biti zanimljivo.

VL
OB
-obrisani-
03:02 19.12.2010.

U realnosti, cista sramota, puko farbanje ociju. Ovo Vam sve samo dokazuje da je vlast glavni sponzor mafije jer kako je inace moguce objasniti kakvim se iznenadnim i munjevitim brzinama izvrsavaju sva ta uhicenja po cijelom teritoriju Republike Hrvatske i to bez ikakvih problema ? Zar Vam se ne cini da je to pokazatelj da nasa tj. HDZ-ova politicka policija ipak raspolaze s informacijama tko/gdje/kako/zasto u svezi mafijaskih klanova koji su rastrskani po Hrvatskoj vlasti i drustvu?!

VL
JP
jadranko primorac
03:04 19.12.2010.

zuvjek tito, nisu svi gradjani Hrvatske naivni. U svijetu Svjetske politike sve se dogadja planirano. Lojalnim gradjanima Hrvatske znano je tko je protiv Hrvatske. Medjunarodna politicka mafija ima nacine i planove koji odgovaraju tvome razmisljanju ali ne odgovara razmisljanju ljudi kao sto je g.Miklenic. Zauvijek Tito su propala i utopisticka nastojanja. U ovakvim slucajevima kao sto je slucaj \"Sanader\" ti i tvoji istomisljenici /gustate/ ali nista od toga. Gospodin ce na kraju ipak umjesati svoje prste

VL
JP
jadranko primorac
03:13 19.12.2010.

chemica, Drago mi je kad Vam krenu uzaludne nade, nista od Jugoslavije. Gospodin Bog umjesat ce prste u sve probleme koji se dogadjaju u Hrvatskoj na svoj nacin. Nece to biti nacin i ono sto ja zelim a jos manjee da se opet pojavi Drug Tito. Gotovo,nema vise Tite. Ima ostataka i sjecanja na njega/ ne treba se drzati zakona kao pijan plota i bilo je nesto o rijesi Savi/.

VL
OB
-obrisani-
03:59 19.12.2010.

Istrijan? To je kao da si rekao g*vno na kisi! Vidis, ja sam Istranin, Hrvat iz Poreca. Moj brizni istrijanu, siptari i cigani vam drze centre gradova, srbi i bosanci gradjevinu. I jos vam prase zene..... Ne znate vi ni ki ste, ni ca ste, blago munjeno...

VL
JP
jadranko primorac
04:22 19.12.2010.

Igore, Znam equinoxa vec nekoliko let i ni ti to covik.To ti je peder samodeklarirani, nije to moja tvrdnja nego njegova.

VL
OB
-obrisani-
04:36 19.12.2010.

http://prvinecenzurirani.forumhr.com/ Prvi Necenzurirani Forum Apsolutno bez cenzure

VL
Avatar alien79
alien79
01:33 19.12.2010.

e da nam nije ovih titinih i hdz-ovih govana bilo bi nama bolje, sve je to 5kolona mame im ga.....

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.