Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gori vatra
Povratak na članak

Planuli požari pokraj Bakra i Dicma, a još gori i pokraj Plavnog

Požari pokraj Dicma u Splitsko-dalmatinskoj županiji i Krasice u bakarskom zaleđu planuli su jutros gotovo istodobno

Komentari 4

VE
velikazmija
11:12 09.03.2012.

istodobno srpski grom tuče na dva mista ---------samozapaljenje iz vedra neba do kad dali je itko odgovarao što gorimo od --------devedesetih --

VL
SA
santos008
11:40 09.03.2012.

Ovoliko pozara u ovo doba godine,nije normalno ili se je vratilo puno \'\'onih\'\' ili \'\'ovi\'\' na vlasti spaljuju kako bi se ponesto kupilo jeftinije a kasnij prenamijenilo u gradjevinsko zemljiste ,jer oni prije su iz \'\'pretvarali\'\' sto su mogli a ovo sto je jos ostalo dokrajcice\'\'ovi\'\'.

VL
DE
demokršćanin
17:57 09.03.2012.

POŽARI! Da nisu to buknuli požari od progovorenih vatrenih riječi hrvatske oporbe u Saboru ili možda od PLANA 21?

VL
PE
pemec
08:08 10.03.2012.

požari u ovo doba godine? Ili postoji neka tajan udruga piromana pa pale istovremeno na različitim mjestima ili su srbi opet aktivni; ako je ovo prvo s njima na lijčenje ako je ovo drugo lijek je još jedna OLUJA!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.