Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GA BILO TRI DANA

Obitelj držala konferenciju za nestalog planinara (80) pa ostali u čudu kada su vidjeli tko je došao

Susret obitelji i nestalog planinara
Foto: Screenshot
08.09.2020.
u 16:42

Umirovljeni radnik brodogradilišta proveo je tri dana i tri noći kampirajući ne otvorenom nakon što se tijekom oluje odvojio od kolege planinara

Obitelj nestalog planinara održala je konferenciju za medije kako bi ga pronašla, no iznenadili su se kada je na konferenciju došao upravo Harry Harvey, muškarac kojeg su tražili. 

Nestanak osamdesetogodišnjeg umirovljenika prijavljen je na području Gunnersidea u sjevernom Yorkshireu u nedjelju oko 13.30 sati.

Umirovljeni radnik brodogradilišta proveo je tri dana i tri noći kampirajući ne otvorenom nakon što se tijekom oluje odvojio od kolege planinara, piše Daily Mail

Harry je jeo obroke za hitne slučajeve kao što je konzervirani grah, a izgubio je naočale i kompas. Također, pao je s mosta kojeg je prelazio pa je udario i ozlijedio glavu, no sam ju je privezao gazom. 

Njegova je obitelj strahovala da je preminuo, no fotograf divlje prirode ga je pronašao kod mjesta Keld i odveo ga u pub gdje se održavala konferencija ze medije vezana uz njegov nestanak. Nakon emotivnog susreta s obitelji, Harry je rekao da se nije bojao. 

"Nikad se nisam osjećao prestrašeno. Imao sam pravi pribor, prvi trening i znao sam što trebam učiniti. Moj najveći problem bio je što sam imao samo 21,05 funti i nisam mislio da je to dovoljno za povratak kući", rekao je i dodao: "Vidio sam helikopter, ali nisam shvatio da me traže. Da sam znao da je nastala sva ta strka, krenuo bih kući". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije