Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA JASNIH SMJERNICA
Povratak na članak

Pilot-reforma počinje samo u prvim i petim razredima i STEM predmetima

Hrvatska još nema izabrane članove Posebnog stručnog povjerenstva, a nije raspisan ni natječaj za Ekspertnu radnu skupinu.

Komentari 5

DU
Deleted user
20:38 12.10.2017.

Jokić Vam je nešto kao ukras ovog pamfletića ili samo onako usput?

VL
BI
bikica7
23:11 12.10.2017.

Nema dana a da Jokić nije prisutan u večernjaku.Zar ne vidite da ste apologete liberalno-komunističke ideologije.

VL
DH
dalibor.hren
20:29 12.10.2017.

Kod nas samo nekakvi piloti!? Vjerojatno zbog F16 ili Grippena!?

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
21:02 12.10.2017.

Svatko tko ima dva cuka u glavi nece obrazovati svoju djecu u toj nazovi drzavi. To je smak svijeta, za bjezali trcecim korakom na kilometre od njih. To nije vidjelo obrazovanja, oni uzgajaju vojsku, i to dobro nabrijanu vojsku, da padaju u nesvjest i klece na koljenima kada ugledaju zastavu djeca. A ono zemlja sva u rasulu, u komadima, izglodjana i opljackana do gole kosti od strane ratnih profitera koje oni sada dizu u nebesa i opijaju nasu djecu da im se klanjaju i rade do groba za njih. Jucer se jedna mama obrusila na FB stranici Ivana Pernara, veli zena sta je ovo, kakvo je ovo obrazovanje, pitanje za ucenika 2.razreda osnovne skole : '' zasto osjecamo ponos pri isticanju hrvatske zastave i izvodjenju hrvatske himne?'' Veli zena otac moga djeteta radi kilometrima daleko da prehrani svoju obitelj, godinama ne vidja dijete, a oni pitaju dijete zasto osjeca ponos pred zastavom. Evo sta je rekla zena - ''Samo sam htjela podijeliti sa Vama jedan primjer kakav je loš program u školama. Ovo je pitanje iz prirode i društva za 2. razred osnovne škole. Na to pitanje još nismo odgovorili ali će moj sin napisati da ne osjeća ponos prema domovini jer njegov tata radi tisućama kilometara daleko i u svojih osam godina ga je vidio četiri godine. Uostalom, kakva su to nebulozna pitanja za osmogodišnjake.” - I ovako oni stalno guse djecu, djeca im naprave preko 30 miliona izostanaka tijekom jedne skolske godine. Bjezu djeca kao oparena od njih. Presramotno. Tu nitko nece ostati zivjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.