Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što traže gosti na Malom Lošinju

Piju vino od 24 tisuće kuna, apartman od 38 tisuća rasprodan cijelo ljeto: Danas kuham za Rogera Federera, sutra za psa!

18.08.2022.
u 09:43

Reporter Nedjelje proveo dan u čistom luksuzu hotela Bellevue na Malom Lošinju i provjerio što sve novac može platiti

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar nekakav
nekakav
12:30 18.08.2022.

super je to, pričati priče kao da smo na nekom ubogom pacifičkom otočiću, gdje živi sirotinja, koja ugošćuje bogataše. turizmom se kao glavnom djelatnošću bave sirotinjske države, one koje misle na sebe i svoj razvoj, nešto i proizvode. mi smo se kao država orijentirali na rentijersku ekonomiju, gradimo vikendice po šumama, i onda ih rentamo, nudimo 'čistu prirodu i mir', a istovremeno tražimo od općine, grada, da asfaltira put do tog objekta u šumi. sami ne bi uložili puno, a od drugih, države, općine, tražimo da nam sve naprave, i to odmah. kakvu korist imaju od nas? hm, paušal im platimo, par tisuća kuna. ugledajmo se na austriju, ona zna što je turizam, a i kvaliteta života. zašto austrijski bregi nisu krcati vikendicama?

Avatar Cohen
Cohen
11:56 18.08.2022.

PR tvrtke Jadranka. O lokaciji - ništa. A ona je najčarobnija. Prije renoviranja Bellvue-a i Alhambre, ova druga je bila cjenovno dostupna za kraći boravak i domaćim gostima. Tik uz more, okružena park-šumom, svaka soba s malim balkončićem.

ST
stefj
16:22 18.08.2022.

A što sad, ima ljudi koji si to mogu priuštiti i ima onih koji ih radi toga mrze. To je tako bilo i bit će... Inače je na Lošinju prekrasno, a Bellevue je poprilično popunjen. Ima dosta domaćih gostiju, Slovenaca, ima i Ukrajinaca i Rusa. Alhambra je pak drugi par rukava, još je 50% skuplja od Bellevuea... I Aurora i Vespera i Puna su isto super... Ne vidim zašto ne bi bilo takvih i više hotela na Jadranu, da dolaze imućniji stranci, da ostave što više novaca, uopće ne vidim čemu opsjednutost Njemačkim klozetfrau i privlačenju istih na našu obalu... Ono što je problematično jest radna snaga koja ne može pratiti kvalitetu hotela, eksperimentiranje s hranom i glavnim kuharom, uglavnom kvaliteta usluge koja bi opravdala cijenu je sve niža. Zato im i pada ocjena na mrežama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?