Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENOVSKA CIKLONA

Pijavica prošla preko Pehlina i Kantride: Šteta na gotovo svakoj fasadi

Posljedice pijavice
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/15
28.11.2019.
u 08:28

Genovska ciklona donijela je obilne oborine na riječkom području

Na riječkom području oko 22 sati prošla je pijavica Pehlinom i prouzročila materijalnu štetu. Uništena su četiri krova i automobil, a šteta je zabilježena na gotovo svakoj fasadi. 

Kako je javio Rimeteo, genovska ciklona koja utječe na vrijeme u drugoj polovici srijede donijela je obilne oborine riječkom području. Obilna kiša pada već nekoliko sati, a prema podacima Pljusak mreže 120 mm palo je na Platku. Obilna kiša pada od 16 sati i u Rijeci, zbog čega su bujice tekle neadekvatno održavanim kolnicima punim lišća. 

Komentara 1

RI
ribar110
12:08 28.11.2019.

Grad je krcat lišćem kojeg nitko ne kupi. Ljudi u pojedinim ulicama sami metu i krcaju u kontejnere za smeće. Ulice nitko ne održava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije