Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto na letu

Pijani Rus tijekom leta psovao i vrijeđao sve dok mu jedan putnik nije odlučio začepiti usta

incident na letu
Foto: Screenshot YouTube
1/2
29.03.2018.
u 09:29

Prigovarao je ženama, bio je nasilan prema djeci, a u jednom trenutku čak je prijetio da će raznijeti avion

Jedan je pijani Rus na letu iz Rusije za Antalyju u Turskoj tijekom cijeloga leta maltretirao putnike svojim ponašanjem dok mu na kraj nije stao putnik kojem je dosadilo slušati njegovo psovanje i vrijeđanje.

Muškarac je, naime, pijan sjeo u zrakoplov te mu je stalno nešto smetalo. Prigovarao je ženama, bio je nasilan prema djeci, a u jednom trenutku čak je prijetio da će raznijeti avion.

Putnici koji su sjedili u blizini morali su napustiti svoja sjedala, no 20-ak minuta prije slijetanja jednom je putniku prekipjelo. Ustao je i počeo galamiti na pijanog Rusa te ga je snažno udario šakom u lice.

Posada zrakoplova odmah je okružila dvojicu muškaraca, a pijani Rus uhićen je nakon slijetanja, no poslije je pušten na slobodu. Muškarac koji ga je udario neće snositi nikakve posljedice.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar navijač
navijač
12:14 29.03.2018.

Vijest bi bila da je Rus bio trijezan, a ovo sve ostalo je kod njih normalno.

Avatar poljicanin
poljicanin
00:14 30.03.2018.

Tipično kako pišete o Rusima,kada je negativno onda "pijani Rus" a ovaj drugi je samo "jedan putnik".Nisu li jedan i drugi Rusi?

Avatar mali322
mali322
12:13 29.03.2018.

To ga je Putin nagovorio da provocira!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije