Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE POZNAT MOTIV

Pijani muškarac (32) hodao centrom Zagreba i pucao u zrak iz vatrenog oružja

Pištolj - ilustracija
Pixabay
29.04.2022.
u 12:04

Na mjestu događaja uhitili su ga policijski službenici nakon čega je uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dodaju iz PU zagrebačke

Nesvakidašnji događaj dogodio se u centru Zagreba. Muškarac (32) kretao se noćas  Ilicom oko 2:20 u alkoholiziranom stanju kada je iz vatrenog oružja ispalio više hitaca, potom je u dvorišnom prostoru zgrade u Kaćićevoj ulici opet ispalio nekoliko hitaca.

Zagrebačka policija objavila je detalje incidenta koji se dogodio noćas.

- Na mjestu događaja uhitili su ga policijski službenici nakon čega je uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ - navode iz policije.

Što je ponukalo muškarca da puca po Zagrebu, nije poznato u ovom trenutku.

>> VIDEO Pijani muškarac (32) hodao centrom Zagreba i pucao u zrak iz vatrenog oružja

 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
16:43 29.04.2022.

a u Saboru nisu bili brzi

DU
Deleted user
13:59 29.04.2022.

Takove treba zaposliti u Lepoglavi kao plesače na motki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije