Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupničko pitanje
Povratak na članak

Petir EK: Što ste poduzeli da zaustavite pravnu agresiju Srbije?

Petir smatra da Srbija neće moći nastaviti svoj europski put ako neće poštivati europske vrijednosti i pravnu stečevinu Europske unije, što sada, kako tvrdi, nije slučaj.

Komentari 7

SZ
slaven.zadravec
10:59 18.04.2019.

Naravno da treba procesuirati sve zločine iz ratova devedesetih. Nažalost kod nas se čak podižu spomenici, imenuju ulice / trgovi po ljudima koje je haški sud već označio kao zločince.

VL
DR
DrJok
23:29 18.04.2019.

mi u srbiji koji smo protiv clanstva u EU, racunamo na ovakve poruke iz hrvatske. bez obzira sto hrvatska u EU realno nema tezinu, ima pozamasan negativan efekat na ovdasnje javno mnenje prema EU.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:16 18.04.2019.

srbija je osudila više zločinaca zbog zločina na kosovu nego hrvatska 'naših' zbog zločina u npr. oluji. srbija kao sljednica juge ima pravo i obvezu procesuiranja zločina počinjenih do priznanja rh...

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:31 18.04.2019.

Podrška HDZu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.