Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA ŽIVOTINJA
Povratak na članak

Peticiju protiv držanja pasa na lancu potpisalo već 30 000 građana

Peticija pokrenuta 26. veljače dio je nacionalne kampanje "Za Hrvatsku bez pasa na lancu"

Komentari 5

OB
Oblivion
13:47 01.03.2021.

A koliko bi ljudi potpisalo peticiju da se djecu ne drži u domovima za nezbrinutu djecu i sirotištima samo zato jer bitanga koja je rodila jednom mjesečno nazove i pita za dijete i time sprječava posvojenje.

VL
ME
MediciKM
15:34 01.03.2021.

Sjećam se kao dijete, na selu...nikad psi nisu bili vezani i onda kada ideš iz škole, sretan si ako te neki peso ne zgrabi. Uh kako smo vježbali trčanje, tko prije doma da ga neki pes ne zgrabi. Dolaskom bjesnoće uz cjepljenje psi su stavljeni na lanac..i doveo se neki red...a sada ponovno pse pustite neka lutaju

VL
IG
igorl
14:35 01.03.2021.

Ne razumijem. Kaj nije u zakonu navedeno da ga ne smijes setat bez lanca? Ne znam da li sam ja bedastiji kaj sam stariji ili je svijet sve ludji, ali ja ne kuzim te nove klince i cim se oni bave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.