Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berlinski proces
Povratak na članak

Peti susret s liderima država zapadnog Balkana pokazao: sudionici osjećaju zamor

Mi smo ovdje svi naši i nama je interes da jedni druge pomažemo. Zato mislim da je važno da predsjedavanje Hrvatske bude u skladu s interesima cijele regije – rekao je srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić

Komentari 9

TE
TEUTA
22:54 06.07.2019.

... pkoazao je da u Srbiji nista se ne mijenja od vremena kada je Milosevic bio je na vlast. Iste pretenzije prema: Hrvatskoj, BIH, Crnu Goru i Kosovo.

VL
I1
ing-12345
22:34 06.07.2019.

Niti jedna od zemalja zapadnog Balkana nije spremna za članstvo u EU a niti će to biti sljedećih 15 godina. Osim toga za članstvo Srbije u EU u Hrvatskoj se mora provesti referendum na kojem će ta ideja biti odbačenana sa najmanje 85% glasova a isto će se desiti i za BiH . A da ne govorimo o referendumima u drugim članicama EU čiji građani se snažno protive proširenju EU kao što je Nizozemska.

VL
ZI
zimerman
05:45 07.07.2019.

Pazi molim te ,..prioritet im je borba protiv klimatski promijena, to u stvari znači borba protiv prirode . Klimatske promijene su oduvijek bile i bit će... jednom riječju rečeno priroda funkcionira na takav način. Dokazi za to su svuda uda u svokom dijelu svijeta npr.nadjeni su smrznuti mamuti na sjevernom polu , na nasim prostorima je nekada bilo more takozvano panonsko more,tada ljudi nisu vozili auta i zagadjivali okolinu sa CO2. Dakle čovjek nije stvorio klimatske promijene i nemože ih zaustaviti. Ako prihvatimo ove ljevičarske izmišljotine mi ćemo im dati zeleno svijetlo da nas oporezuju za sve počevši od goriva pa na dalje to se upravo dogodilo u Francuskoj kada su dignute cijene benzina u ime klimatski promijena i zaštite majke zemlje .Žuti prsluci štrajkaju ali je malo kasno .

VL
TO
Toni66
15:23 07.07.2019.

Dali netko zna na svijetu kako privatni mali čovjek Hrvat može da """"dobije bespovratni kredit """" Ta dobra EU dijeli Balkaniji nekima pametnima tako lovu zabadava = Gratis ; A u demokraciji u EU to moraju gosponi to nazivati nazivatiivati ""kredit"""" . I to ne kao što balkanija dijeli svojim građanima (ozakonito od RH . štetni krediti sa deviznom klauzulom !) potom jasno bez limita na visinu otplate ! godinama i milijarde tko da bi bila pljačka definitibvno uspiješna zna se ne priča se tako nego eto sami su krivi ! A pravi krivac ne odgovara dobija novac tako Nepovratni -još se zove kredit !!!!

VL
VJ
vjaceslav
22:16 06.07.2019.

poluotočnost Balkana je više nego upitna – zapravo se lako dade uočiti da je udaljenost od sjevera Jadrana do Baltika (nešto manje od 1.000 km) manja nego udaljenost od sjevera Jadrana do Crnog mora (nešto više od 1.000 km) – a poznato nam je da nitko ne smatra Njemačku, Francusku i Austriju dijelovima nekakvog "Alpskog poluotoka".

VL
MM
Marko_M
06:10 07.07.2019.

Srbija je odavno u europi i sad kad joj je ekonomija krenula fino... ne treba kvariti to sa clanstvom u toj raspaloj EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.