Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram imena

Perpetua, Amaro i Lux dobrodošli na svijet!

Instagram dijete
Foto: viva.tv
1/3
07.12.2015.
u 10:57

Novi trend odabira imena za djecu inspiriran je filterima popularne mobilne aplikacije Instagram

Što kada biste dijete nazvali po najdražem filteru za uljepšavanje fotografija? Mladi roditelji pronašli su novu inspiraciju za imenovanje djece, trend sve češćeg korištenja Instagrama otišao je u novom smjeru.

Naime, američki portal Baby Center proveo je istraživanje o najtraženijim dječjim imenima. Između 340,000 registriranih imena, omiljena su već poznata javnosti.

Willow, Juno ili Valencia nisu samo nazivi filtera jer ona bi uskoro mogla biti uobičajena imena na osobnim dokumentima u Americi.

- Ove godine, milenijske mame i tate odlučile su. Inspiraciju za imena pronašli su u YouTube zvijezdama, heroinama videoigara, likovima romana za mlade te čak i u Instagram filterima - rekli su sa stranice.

Roditelji često personaliziraju svoja online iskustva, a djecu imenuju po omiljenim likovima iz serija, biblijskim imenima ili imenima planeta, poput Venera i Jupiter.

Foto: Baby Center

Foto: Baby Center

>> Instagram ima 400 milijuna korisnika, prestigao Twitter

>> Sve više djece dobiva imena prema likovima iz sage "Sumrak"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije