Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stižu mu pozivi

Pernar u nedoumici: Beljaka nisam odbio, ponio se kao gospodin

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.06.2019.
u 14:05

Lovrinović i Aleksić nisu podržavali ovu Vladu, pa je moguća suradnja s njima, ali moramo vidjeti kako će oni disati, rekao je

Ivan Pernar izašao je iz Živog zida. Najavio je da će osnovati vlastitu stranku, što je danas ponovio novinarima. Na svojem profilu na Facebooku  pozvao je građane da ispune pristupnicu stranci – Stranka Ivana Pernara.

"Cilj mi je osnovati klub zastupnika s nekim. Vidjet ću s kim. Zahvaljujem Kreši Beljaku na pozivu u klub. Nisam siguran da ću otići u taj klub. Pokušat ću kombinirati nešto drugo", rekao je Pernar.

Video: Ivan Pernar izašao je iz Živog zida

"Lovrinović i Aleksić nisu podržavali ovu Vladu, pa je moguća suradnja s njima, ali moramo vidjeti kako će oni disati. To je kao u braku, moraju se sve strane složiti", rekao je Pernar.

Na pitanje je li već odbio Krešu Beljaka, Pernar je rekao da još nije.

"Beljaka još nisam odbio zato što se ponio kao gospodin. Ovim putem zahvaljujem mu na pozivu", dodao je Pernar. "Osnovat ću svoju stranku, zvat će se Stranka Ivana Pernara. Meni je cilj pokrenuti novu priču", ponovio je još jednom.

Komentara 29

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
14:24 07.06.2019.

Lako je tebi ici s Beljakom. Ti nemas auto...

VE
verica2
14:15 07.06.2019.

Beljak i Pernar! Dream team!!!

Avatar MicroCube
MicroCube
14:41 07.06.2019.

Klaun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije