Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RJEŠENJE O PRODAJI
Povratak na članak

Parkirna mjesta propale tvrtke bivšeg premijera Valentića na ''bubnju'' za 4,5 milijuna kuna

Na ''bubnju'' će se naći parkirna mjesta veličine od 18 do 39 četvornih metara vrijednosti od oko 140.000 do nešto više od 300.000 kuna i na kojima postoji razlučno pravo vjerovnika H-Abduco d.o.o.

Komentari 3

SE
sesvečan7
17:27 28.06.2018.

...veliki premijer,a sad ,dali su i njemu blokirali sve račune,kao nama sitnoj raji...??

VL
BO
bornatin
17:36 28.06.2018.

kad jedan političar ode raditi sam kako to ispadne.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:35 28.06.2018.

Treba li se čuditi što Lijepa naša vodi ljuti boj sa Bugarskom za titulu EU šampiona u gospodarskom višeboju (razumljivo u negativnim gospodarskim disciplinama), kada su sa njome "gazdovali" premijeri kao što je Nikica, koji je upropastio i svoje tvrtke, unatoč svojoj privilegiranoj pozici u neovisnoj državi. Naravno da su u tome imali potporu naših Vrhovnika, počev od Mesije Franje i da se dalje ne nabraja. Lijepa naša ide nezaustavljivo u ambis, jer ono što je grbo rodjeno nitko na svijetu ne može ispraviti, a pogotovo vjerodomoljubne vlasti koje karakteriziraju korupcija, protekcija, klijentelizam i nepotizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.