Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki obrat
Povratak na članak

Paragvaj vraća veleposlanstvo u Izraelu u Tel Aviv

Odluka o vraćanju ministarstva u Tel Aviv predstavlja obrat nakon odluke bivšeg predsjednika Horacija Cartesa kojom je u svibnju paragvajska diplomatska misija premještena u Jeruzalem.

Komentari 9

KE
kelab
05:34 06.09.2018.

Zivio ISRAEL!

VL
ZA
Zapadnjak
21:06 05.09.2018.

cinjenice na terenu nije briga jesu li sva veleposlanstva u jeruzalemu, tel avivu ili ih uopce nema u Izraelu jer efektivno jeruzalem je glavni grad drzave Izrael i u trenutacnoj klimi to se moze promijeniti jedino silom (odnosno ne moze ni silom jer je Izrael superioran inteligencijski, civilizacijski, znanstveno i oruzano u odnosu na svoje neprijatelje)...

VL
KO
Konstantinos
10:34 06.09.2018.

U tekstu se vec 2 puta spominje "ministarstvo"!!! Kakvo ministarstvo, cije, cega? Znate li vi razliku izmedu veleposlanstva i "ministarstva"? Malo profesionalizma ne bi skodilo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.