Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu to očekivali

Par objavio zaruke, no svi su odmah uočili samo jedan detalj

Jen Phanomrat i Leo Samanamud
Foto: Instagram
1/5
19.06.2018.
u 18:07

Video blogerica je na Instagramu podijelila sretnu vijest sa svojih 65 tisuća pratitelja, međutim mnogi su komentirali veličinu prstena koji je dobila

Video blogeri Jen Phanomrat i Leo Samanamud, par koji zajedno vodi u Americi vrlo popularan YouTube kanal Just Eat Life objavio je zaruke, a taj bi događaj vjerojatno prošao potpuno nezapaženo da njihovi obožavatelji nisu primijetili jedan detalj.

Naime, Jen se na Instagramu pred svojih više od 65 tisuća pratitelja pohvalila kako se zaručila sa svojim partnerom Leom nakon devet godina veze.

– Devet godina kasnije, rekla sam da mom najboljem prijatelju – napisala je, i objavila zajedničku fotografiju sa zaručničkim prstenom.

Upravo je zaručnički prsten zapao za oko brojnim obožavateljima ovoga para.

 

9 years later, I said YES to my best friend! ❤️

A post shared by Jen Phanomrat (@jeneatslife) on

– Izgleda kao da je ušao u trgovinu i rekao 'pokažite mi najmanji prsten ikad napravljen' – jedan je od komentara, a veličinu prstena uočili su i drugi.

"Sigurno je grozno čekati 9 godina prsten koji izgleda tako", "Slatko, a gdje je prsten?", "Znači svi se moramo pretvarati da prsten nije mikroskopski malen", samo su neki od komentara.

Jen je priznala kako je naviknula primati razne komentare na društvenim mrežama, no ovakvim se nije nadala s obzirom na to da je sa svima podijelila sretnu vijest.

– Uvijek sam odvjetnica ženama koje podupiru žene pa sam bila šokirana vidjevši koliko žena troši svoje vrijeme odgovarajući drugima kako bi upropastili naš sretan trenutak. Inače ne nosim nakit, a kada i nosim, biram jednostavan i minimalan – rekla je Jen.

Pogledajte i galeriju: Dečko joj prigovarao zbog debelih nogu, no da je sada vidi sigurno bi požalio

Jen Phanomrat i Leo Samanamud
1/12

Komentara 7

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
19:18 19.06.2018.

Nije prsten tako mali nego su prsti ko ćevapi!

DU
Deleted user
08:58 20.06.2018.

ovo su dva transseksualca, zar ne

M3
Miške 3
06:35 20.06.2018.

Kako je ružna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije