Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Papi Benediktu XVI. 2009. došlo više od dva milijuna hodočasnika

Općim audijencijama srijedom prisustvovalo je više od 500 tisuća, a nedjeljnim angelusima na Trgu svetog Petra 1.120.000 hodočasnika.

Komentari 3

MM
Mladen Miletić
11:21 06.01.2010.

Papi Benediktu XVI. 2009. došlo više od dva milijuna hodočasnika , zato jel se nadaju nebu vječnom životu i pečenim ševama u Raju na kraju. Međutim šta nam broj govori dva miliona. Bio jedan državnik prije 70 godina koji jee masovno direktno sve slao u raj; divili i pozdravljali slavili su ga u Njemačkoj njih svih 60 miliona tada ! Da ih ne suzbijaju brane i zatvaraju opet bi lako prepiškili 2 mil..

VL
AG
Agramer198
13:48 06.01.2010.

@trputac mama ti je nepismena i primitivna koja te je takvog zatucanog odgojila! Tko si ti da meni, koji sam završio klasičnu gimnaziju i idem na pravni fakultet, pričaš da sam nepismen i primitivan jer sam išao na hodočašća??

VL
OB
-obrisani-
14:28 06.01.2010.

Stvarno treba vidjeti ko su ti ljudi hodocasnici. Mozda medu njima ima i neki istaknuti politicar,privrednk,sveucilisni profesor ili neko ko skuplja glasove za izbore..!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.