Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Pao snijeg na Sljemenu, pada i na Zavižanu, sutra oblačno i maglovito

snijeg na sljemenu
Foto: livecamcroatia.com
12.04.2019.
u 12:38

Temperatura na Sljemenu trenutačno iznosi -1 stupanj te je maglovito, a snijeg bi padati mogao i sutra

Na Sljemenu je jutros pao centimetar snijega, bilo ga je i u Delnicama kao i na Plitvičkim jezerima, a još uvijek pada na Zavižanu i postaji Parg-Čabar.

Temperatura na Sljemenu trenutačno iznosi -1 stupanj te je maglovito, a snijeg bi padati mogao i sutra, rekao nam je dežurni prognostičar DHMZ-a.  Na portalu LiveCam Croatia može se i vidjeti koliko snijega ima na Sljemenu.

Vrijeme je danas na Jadranu promjenljivo, a u unutrašnjosti pretežno oblačno, ujutro mjestimice s maglom.

Povremeno kiša, posebice u unutrašnjosti, a većinom u predjelima višim od 500 metara i susnježica i snijeg, najavio je za danas DHMZ. Na Jadranu ponegdje na jugu može biti pljuskova i grmljavine, osobito na otocima i na otvorenome moru. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na sjevernom dijelu Jadrana slaba i umjerena bura, uglavnom podno Velebita jaka s olujnim udarima, a prema jugu još jugo. Najviša dnevna temperatura između 5 i 10, u gorju mjestimice malo niža, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 11 do 17 °C.

Sutra će pak u unutrašnjosti biti pretežno oblačno, ujutro ponegdje s maglom. Povremeno kiša, u višim područjima i susnježica i snijeg, glavninom u prvome dijelu dana. Na Jadranu promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima uz mogućnost za kišu i grmljavinu ponegdje na jugu. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni i zapadni.

Na Jadranu slaba i umjerena, uglavnom podno Velebita mjestimice jaka bura s olujnim udarima, a na jugu jugo i istočnjak. Najniža jutarnja temperatura od 1 do 6, u gorju malo niža, a na Jadranu između 7 i 12 °C. Najviša dnevna većinom od 5 do 11, na Jadranu između 11 i 16 °C.

Oblačno s kišom bit će i u nedjelju u većini zemlje, a zatopljenje i toplije vrijeme trebalo bi se vratiti od ponedjeljka.

VIDEO Mercedesom se zaletio u snijeg i sletio na krov

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kruti26
08:02 29.04.2019.

viijest od prije 16 dana na naslovnici????

MA
Matrix5
15:12 12.04.2019.

Romanticno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije