Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO KAZNENU PRIJAVU

Pao još jedan diler: Nabavljao hašiš i sadio marihuanu za daljnju preprodaju

Ilustracija
Foto: PUZ
03.06.2020.
u 12:32

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Zagrebački policajci prijavili su u srijedu 41-godišnjaka u čijoj kući u Susedgradu je pronađeno 423 grama marihuane, 91 gram hašiša, vaga za precizno mjerenje i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Provedenom kriminalističkom istragom utvrđeno je da je 41-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine hašiša koje skrivao i prepakiravao u svojoj kući na području Susedgrada. U kući je sadio i marihuanu koji je nakon sazrijevanja sušio i usitnjavao, a zatim pakirao i zajedno s hašišem preprodavao na ilegalnom tržištu.  

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije