Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MOBITELIMA JOŠ RADI

Pao Instagram, korisnici ne mogu otvoriti popularnu aplikaciju na računalima

Satima traju problemi s Facebookom, WhatsAppom i Instagramom
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
09.06.2023.
u 10:47

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža jutros ima problema na globalnoj razini

Popularna društvena mreža Instagram jutros ima problema te je mnogima ova platforma nedostupna. Kako javljaju korisnici, izgleda da je posebno pogođena desktop verzija ove društvene mreže, no na mobitelima još se može otvoriti aplikacija.

Prema internetskom servisu DownDetector, koji prati ispade velikih mreža, Instagram danas ima globalnih problema, prijave stižu iz raznih dijelova svijeta. 

Još uvijek nije poznato što je uzrok poteškoća i nedostupnosti Instagrama na računalima. I korisnici iz Hrvatske imaju poteškoća, na desktop verziji aplikacije dočekuje ih poruka: "Žao nam je, ova stranica nije dostupna." Na mobilnim aplikacijama Instagram je još uvijek dostupan. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije